SHARE

Interpretarea lui Andrei Ionita la X Factor de anul acesta a facut furori pe internet desi nu a trecut mult timp de cand a aparut pe micul ecran. Andrei este un artisti din Chisinau, Moldova, care a venit la X Factor si a cantat o varianta a piesei Canta cucu-n Bucovina, adaptata, cu un mesaj propriu pe care l-a transmis cu un puternic impact emotional.

Am spus de multe ori faptul ca in Romania, concursurile de talente gen X Factor si Vocea Romaniei sunt sarace rau de tot in talente si acest clip intareste si mai mult afirmatia mea. Adica tipul nici macar nu e roman, e moldovean din Chisinau. Nu intelegeti, gresit, nu am nimic cu faptul ca nu e roman si participa la X Factor in Romania, e dreptul sau sa faca asta. Spun doar ca cei care organizeaza aceste spectacole nu sunt in stare sa gaseasca si romani talentati.

Andrei Ionita isi plange Moldova lui, plang si cei din sala cand aud piesa si se vede cum Brenciu mai are putin si scapa o lacrima. Discutam aici despre un artist, nu despre un participant la X Factor, nu e un simplu individ care nu are habar de muzica si chestii de-astea. Omul este cat se poate de sincer si se poate vedea faptul ca ne-a cantat din suflet. Mesajul lui a atins multe corzi sensibile si faptul ca astazi Romania si Moldova sunt doua tari diferite, trebuie pus in seama intamplarii. Asa a fost sa fie. Noi tot aceeasi limba o vorbim si avem acelasi sange chiar daca dincolo de Prut e inca comunism.

Va las sa ascultati interpretarea lui de exceptie si sper ca o sa va palca cel putin la fel de mult cum mi-a placut mie. Lasati un comentariu ca sa stiu si eu daca ati plans sau nu.

 

Articole Recomandate

Status Quo ‎– In The Army Now Ascultam adineaori una dintre cele mai interesante piese pe care le-am auzit în viața mea. Este vorba despre Status Quo ‎– In The Army Now. Melodia a fost lansată pentru prima dată acum aproape 30 de ...
Alizee – una dintre cele mai frumoase cântărețe din lume Mie întotdeauna mi-au plăcut franțuzoaicele și am să vă explic imediat de ce. Ele niciodată nu s-au cărcit pe scenă aiurea cum fac „artistele” din România. Fata asta Alizee din punctul meu de vedere e...
Adriana Vlad Band – Mai Frumoasă Nu știu câți dintre voi o mai cunoașteți pe Adriana Vlad pentru că după colaborarea cu BUG Mafia, nu s-a mai auzit absolut nimic despre ea. Sau s-o fi auzit dar nu a ajuns vestea la urechile mele melo...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here