SHARE

Videochatul in Romania incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur pe masura ce avansam si noi ca natie. S-au dus vremurile in care nu era voie sa… nimic. Astazi suntem oameni liberi si singurele catuse pe care le mai auzim zornaind din cand in cand sunt cele ale propriei mentalitati. Mentalitatea colectiva in Romania este ultimul bastion al prejudecatilor. In momentul in care o sa reusim sa scapam de mentalitatea invechita vom face parte din Occident in adevaratul sens al cuvantului.

Daca facem o analiza a prejudecatilor prezente in Romania ultimilor 10 ani, o sa observam faptul ca acestea au inceput sa dispara pe masura ce tehnologia a avansat. Cred ca evolutia are multe avantaje, printre care si faptul ca ne face mai inteligenti. De exemplu nu cred ca ar fi putut exista videochat in Romania in urma cu 10 ani fara scandal. Erau inca acele vremuri in care totul era considerat TABU. Trecusera deja 15 ani de la Revolutie, insa se pare ca nu a fost suficient. Astazi sunt peste 25 de ani de la caderea Comunismului si se pare ca in sfarsit incepem sa ne revenim cat decat.

poza 17

Mai e cale lunga pana cand vom gandi 100% occidental, insa timpul le va rezolva pe toate. Avem cateva studiouri de videochat destul de bune in tara care platesc aproape ca-n occident. Si acesta ar fi unul dintre motivele pentru care tinerele incep sa prinda curaj si sa fie interesate de acest job. Daca pana nu de mult se fereau de videochat intrucat “vorbea lumea”, astazi ele se intereseaza si afla ca uneori, banii sunt mai importanti de cat ce spun unii si altii. Pana la urma visele se indeplinesc cu bani, nu cu rusine.

Daca ai intrebari legate de videochat intra pe Lucky Studio Forum si vei gasi acolo toate raspunsurile pe care le cauti. O sa afli povesti inedite si destine care s-au schimbat in bine pentru totdeauna. Pana la urma, asta cred ca toata lumea cauta: un drum spre fericire. Acest drum de multe ori este unul foarte anevoios si plin de suferinta si probleme. Videochatul este acel drum care poate sa iti aduca siguranta sociala si materiala daca esti genul de femeie fara inhibitii si fara prejudecati.

poza 12

Articole Recomandate

Care sunt cele mai puternice zodii? Cele 12 zodii ale horoscopului se disting prin diferite particularități, prin dorințe și aptitudini caracteristice fiecărui individ în funcție de data nașterii. Citind zodiacul în fiecare zi, putem de...
Strategiile pentru social media – ce dezavantaje prezinta lipsa acestora in cadr... Pentru recunoasterea afacerii tale pe piata, strategiile de Social Media Marketing sunt extrem de importante. Atat neimplementate, cat si aplicate gresit, iti pot aduce dezavantaje atunci cand vine vo...
Cumpărare vs. închiriere – ce tendinţe definesc trendurile actuale pe piaţa imob... Într-o simplă comparaţie între închiriere şi cumpărare se pare că în rândul românilor predomină simţul proprietăţii, întrucât pe piaţă 90% dintre aceştia sunt proprietari. Cu toate acestea, nici închi...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here