SHARE

Videochatul in Romania incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur pe masura ce avansam si noi ca natie. S-au dus vremurile in care nu era voie sa… nimic. Astazi suntem oameni liberi si singurele catuse pe care le mai auzim zornaind din cand in cand sunt cele ale propriei mentalitati. Mentalitatea colectiva in Romania este ultimul bastion al prejudecatilor. In momentul in care o sa reusim sa scapam de mentalitatea invechita vom face parte din Occident in adevaratul sens al cuvantului.

Daca facem o analiza a prejudecatilor prezente in Romania ultimilor 10 ani, o sa observam faptul ca acestea au inceput sa dispara pe masura ce tehnologia a avansat. Cred ca evolutia are multe avantaje, printre care si faptul ca ne face mai inteligenti. De exemplu nu cred ca ar fi putut exista videochat in Romania in urma cu 10 ani fara scandal. Erau inca acele vremuri in care totul era considerat TABU. Trecusera deja 15 ani de la Revolutie, insa se pare ca nu a fost suficient. Astazi sunt peste 25 de ani de la caderea Comunismului si se pare ca in sfarsit incepem sa ne revenim cat decat.

poza 17

Mai e cale lunga pana cand vom gandi 100% occidental, insa timpul le va rezolva pe toate. Avem cateva studiouri de videochat destul de bune in tara care platesc aproape ca-n occident. Si acesta ar fi unul dintre motivele pentru care tinerele incep sa prinda curaj si sa fie interesate de acest job. Daca pana nu de mult se fereau de videochat intrucat “vorbea lumea”, astazi ele se intereseaza si afla ca uneori, banii sunt mai importanti de cat ce spun unii si altii. Pana la urma visele se indeplinesc cu bani, nu cu rusine.

Daca ai intrebari legate de videochat intra pe Lucky Studio Forum si vei gasi acolo toate raspunsurile pe care le cauti. O sa afli povesti inedite si destine care s-au schimbat in bine pentru totdeauna. Pana la urma, asta cred ca toata lumea cauta: un drum spre fericire. Acest drum de multe ori este unul foarte anevoios si plin de suferinta si probleme. Videochatul este acel drum care poate sa iti aduca siguranta sociala si materiala daca esti genul de femeie fara inhibitii si fara prejudecati.

poza 12

Articole Recomandate

Revelion în Tenerife? Deși mulți dintre voi v-ați făcut deja planurile pentru Revelion, sunt sigur că există și întârziați, care ori nu au reușit să se decidă, ori nu au dispus de bani, ori au avut parte de niște schimbări...
Cele mai bune tensiometre de pe piață Din păcate, suntem pe primul loc în Europa în ceea ce privește bolile cardiovasculare, inclusiv hipertensiune arterială. Totul are legătură cu calitatea scăzută a nivelului de trai, lipsa banilor, lip...
Vrei să cumperi o casă în Iași? Iată cum poți face rost de cele mai bune oferte... A devenit un calvar să mai cauți case de vânzare pe net, indiferent de oraș. Site-urile de anunțuri generale sunt pline de oferte care mai de care mai false, menite să te redirecționeze către un imobi...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here