SHARE

Videochatul in Romania incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur pe masura ce avansam si noi ca natie. S-au dus vremurile in care nu era voie sa… nimic. Astazi suntem oameni liberi si singurele catuse pe care le mai auzim zornaind din cand in cand sunt cele ale propriei mentalitati. Mentalitatea colectiva in Romania este ultimul bastion al prejudecatilor. In momentul in care o sa reusim sa scapam de mentalitatea invechita vom face parte din Occident in adevaratul sens al cuvantului.

Daca facem o analiza a prejudecatilor prezente in Romania ultimilor 10 ani, o sa observam faptul ca acestea au inceput sa dispara pe masura ce tehnologia a avansat. Cred ca evolutia are multe avantaje, printre care si faptul ca ne face mai inteligenti. De exemplu nu cred ca ar fi putut exista videochat in Romania in urma cu 10 ani fara scandal. Erau inca acele vremuri in care totul era considerat TABU. Trecusera deja 15 ani de la Revolutie, insa se pare ca nu a fost suficient. Astazi sunt peste 25 de ani de la caderea Comunismului si se pare ca in sfarsit incepem sa ne revenim cat decat.

poza 17

Mai e cale lunga pana cand vom gandi 100% occidental, insa timpul le va rezolva pe toate. Avem cateva studiouri de videochat destul de bune in tara care platesc aproape ca-n occident. Si acesta ar fi unul dintre motivele pentru care tinerele incep sa prinda curaj si sa fie interesate de acest job. Daca pana nu de mult se fereau de videochat intrucat “vorbea lumea”, astazi ele se intereseaza si afla ca uneori, banii sunt mai importanti de cat ce spun unii si altii. Pana la urma visele se indeplinesc cu bani, nu cu rusine.

Daca ai intrebari legate de videochat intra pe Lucky Studio Forum si vei gasi acolo toate raspunsurile pe care le cauti. O sa afli povesti inedite si destine care s-au schimbat in bine pentru totdeauna. Pana la urma, asta cred ca toata lumea cauta: un drum spre fericire. Acest drum de multe ori este unul foarte anevoios si plin de suferinta si probleme. Videochatul este acel drum care poate sa iti aduca siguranta sociala si materiala daca esti genul de femeie fara inhibitii si fara prejudecati.

poza 12

Articole Recomandate

Ce patut din lemn pentru copilasi am gasit pe internet? Este bine cunoscut faptul ca atunci cand partenerii unui cuplu se pregatesc sa devina parinti experimenteaza o multitudine de sentimente combinate, extrem de diferite. De asemenea, acestia intra intr-...
Copilul tău vrea să se joace? Iată de ce ar fi mai indicată o consolă Orice copil născut în era modernă o să dorească jocuri moderne. Așa cum noi ne jucam cu console TV când eram mici, la fel și copiii din ziua de azi or să-și dorească jocuri pe calculator. Ei bine, în ...
Principalele avantaje ale unui autocolant auto Vopsitul unei mașini poate să aducă după sine multă nemulțumire și bătaie de cap dacă stăm să ne gândim mai bine cum sau cine sunt meseriașii care execută acest timp de lucrare. Din păcate, nu prea ma...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here