Nu stiu cum dumnezeului am sarit peste acest clip, de nu l-am prezentat pana acum. Tipul din imagine, nu ii cunosc numele, este unul dintre cei mai buni concurenti pe care i-am vazut la The Voice of China. Nu stiu daca Ai Mei este numele piesei sau numele lui, ca nu sunt chinez ca sa cunosc ce scrie inainte, insa piesa suna al naibii de bine. Din pacate nu pot urmari competitia in direct pentru ca nu cunosc canalul ce difuzeaza si nici intervalul orar. Cred ca cel mai bine urmaresc pe Youtube, macar asa observ cele mai bune piese, nu sunt obisnuit sa le vad pe absolut toate care intra in concurs.

Competitia The Voice of China sau Vocea Chinei in romaneste este mult superioara Vocii Romaniei… Nu imi place sa ma mai uit la nici o emisiune TV din Romania chiar daca in trecut adoram sa descopar noi talente, cei care se duc la Vocea Romaniei sunt destul de slabi ca si talent si nu inteleg de ce in urmatoarele editii nu au mai fost concurenti atat de buni precum in prima editie. Eu sunt adeptul calitatii si cred ca pe masura ce evoluam trebuie sa imbunatatim calitatea, nu sa mergem inapoi…Atata timp cat nu se va dori performanta, ci doar un spectacol la care sa ne uitam indiferent de calitate, nu vom reusi sa trecem la nivelul urmator.

Am ajuns la concluzia ca in Romania nu se doreste asa ceva, oamenii se multumesc cu putin si cu asta basta. Nu vom avea concurenti buni precum cei de la The Voice of Germany, The Voice of Holland, The Voice of China, etc… As vrea sa vad si in romana un spectacol atat de bun precum cel de la The Voice international, insa nu vom vedea niciodata asa ceva…

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.