Jocul Angry Birds este unul dintre cele mai populare din lume la ora actuala daca discutam despre jocuri pe dispozitive mobile, telefoane si tablete. Este conceput de Rovio si desi se zvoneste ca firma nu o duce prea bine cu finantele desi s-a lasant de curand Angry Birds 2, iata ca s-au incapatanat sa scoata si un film de animatie. Trailerul este unul destul de interesant pe care il aveti si voi mai jos. Nu stiu cand o sa apara filmul in sine sau daca o sa apara candva, intrucat am mai vazut asemenea proiecte care s-au dus pe apa sambetei fara sa apuce macar sa intre in cinematografe.

Angry Birds este cu siguranta unul dintre cele mai iubite jocuri mobile din cate cunoastem si acest lucru se datoreaza faptului ca nu are limita de varsta. Poate sa fie jucat de toata lumea, incepand de la cei mici si terminand cu cei mai in varsta. De la cel cu tata-n gura pan’ la cel cu barba sura… Trailerul este o animatie de comedie dupa cum puteti vedea si voi si din punctul meu de vedere este destul de amuzant. Face exact ce trebuie, adica sa starneasca hohote de ras. E drept, nu toti sunt cei care inteleg animatiile si cred ca nu va fii gustat de toata lumea. Nu e ca si cum ai face un film in realitate pe care toti il pot intelege.

Eu de exemplu cunosc oameni care nu se uita la animatii si nu cred ca o sa le placa nici The Angry Birds Movie. Personal, consider ca nu trebuie sa ai o varsta anume pentru a te uita la desene animate. Desenul animat in ziua de azi a evoluat destul de mult si cred ca acest film o sa fie un real succes.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.