SHARE

Rozătoarele sunt mamifere mici dar care pot avea un impact negativ devastator asupra casei dumneavoastră și a plantelor din jurul acesteia.

Cele mai cunoscute și răspândite specii de rozătoare dăunătoare sunt șoarecii, șobolanii, veverițele, iepurii și popândăii.

Deși sunt animale cu un aspect plăcut, fiind considerate în marea lor majoritate vietăți drăgălașe, rozătoarele pot afecta în mod iremediabil culturile agricole, pomii, precum și clădirile de diferite tipuri în situația în care își sapă vizuini sau cuiburi în jurul pereților acestora.

Datorită caracteristicilor lor de ordin fizionomic și a agilității lor controlul populației de rozatoare se poate dovedi a fi o sarcină extrem de dificilă. Acest control se realizează în principal prin așezarea de capcane sau a diferitelor substanțe otrăvitoare însă aceste metode nu sunt indicat a se pune în aplicare de către persoane neavizate.

Pentru combaterea eficientă a invaziei de rozătoare vă sfătuim să apelați la profesioniștii de la compania de servicii dezinsectie Timisoara, dezinfecție și deratizare DDD. Echipa DDD este formată din specialiști cu experiență, caracterizați prin profesionalism, dinamism și eficență, venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoatră prin diferitele metode dedezinsecție, deratizare și dezinfecție. În materie de rozătoare membrii echipei DDD vor reuși să controleze populația acestora prin intermediul capcanelor, bombelor cu fum antirozătoare și altor metode care au menirea de a controla răspândirea acestora.

Specialiștii companiei DDD identifică cu ușurință diferitele tipuri și specii de rozătoare și datorită experienței și profesionalismului lor sunt apți a stabili și a implementa metode de dezinsecție, deratizare și dezinfecție speciale pentru fiecare tip de dăunători, garantându-vă de fiecare dată exterminarea sau controlul populației acestora.

Echipa de specialiști în dezinsecție, deratizare și dezinfecție a companiei DDD vă oferă o gamă largă deservicii de calitate cu rezultate garantate. Pentru consultarea listei deservicii oferite aveți la dispoziție site-ul lor .

Tot pe acest site compania DDD vă pune la dispoziție informații utile referitoare la toate tipurile de dăunători precum și privind metode eficiente de prevenire și de combatere a invaziei dăunătorilor. Prin intermediul ferestrei chat pe care o regăsiți pe site, precum și la numărul de telefon 0219662 colaboratorii companiei vă vor oferi consultanță gratuită precum și orice informație de care aveți nevoie în lupta împotriva dăunătorilor.

Articole Recomandate

La cine apelăm pentru mutări mobilă București? A te muta în București dintr-o chirie în alta e ceva destul de comun. Atât timp cât circulația în oraș este blocată zi de zi, ai nevoie de o casă cât mai aproape de locul de muncă. De obicei, în 90% d...
Monedele virtuale – o sursă sigură de venit dacă ești bine informat În ultimii ani, monedele virtuale au devenit o sursă foarte bună de făcut bani pentru cei care au deținut anumite informații ori au fost pur și simplu inspirați. Desigur, în acest moment există oficia...
TOP 10 destinații europene pentru City Break Ideea de City Break a devenit din ce în ce mai interesantă pe măsură ce prețurile pentru biletele de avion au tot scăzut. În ziua de azi poți să decolezi către orice țară europeană cu mai puțin de 100...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here