Amenajarea unei curti / gradini nu e lucru simplu si cei care au incercat asta stiu despre ce vorbesc. Casa reprezinta un loc de liniste atat interioara cat si exterioara. Eu unul am trait la apartament o viata intreaga si cred ca daca as avea vreodata bani, nu as cumpara niciodata un apartament. Nu ai cum sa stai linistit la bloc, chiar nu ai cum. Ai prea multi vecini care parca isi fac ambitie sa te deranjeze zi de zi, ceas de ceas. Muzica data la maxim, manele, chefuri la 12 noaptea, tropaituri si asa mai departe. Linistea casei nu se compara cu nimic si nu as da niciodata o casa pentru un apartament, poate sa fie si in Monaco.

Meseriasii cu 100 de meserii si nici o calificare nu se compara cu Flower Power Cluj

Cei care stau la casa pot sa confirme faptul ca linistea este si mai interesnata daca reusesti sa iti amenajezi o curte. Cam asta este si ideea de a locui la casa: libertatea, spatiul, natura. O curte nu poate fi amenajata de oricine si cei care au fost in curti amenajate de cei de la Flower Power Cluj pot sa confirme. Chiar nu se compara ce poate sa faca o firma specializata in asemenea lucrari cu ce poti face tu, roman meserias cu 100 de meserii si nici o calificare. Eu stiu ca romanul este un personaj ceva mai carcotas, vrea sa scuteasca cheltuielile la maxim si merge pe ideea ca “Ce? Altii pot si eu nu?”…

Gradina minunata prinde viata daca este amenajata de cei de la Flower Porwe Cluj

Nu e tocmai in regula aceasta mentalitate pentru ca trebuie sa fim rezonabili, viata e destul de scurta si nu ne putem pricepe la de toate. Nu avem timp sa invatam si din acest motiv cei de la Flower Power Cluj trebuie lasati sa isi faca treaba. Sunt o firma care se ocupa cu amenajarea curtilor si gradinilor caselor si din cate am vazut, se pricep de minune. Daca sunteti genul de om care vede in curtea casei un mic colt de rai, cu siguranta trebuie sa apelati la Flower Power Cluj. Cei care doresc sa vada un portofoliu al acestora, tot ce trebuie sa faca este sa intre pe pagina lor.

Cineva spunea candva “Linistea colibei tale te face fericit” si inclin sa cred ca mare dreptate are. O casa linistita alaturi de o curte minunata te pot face fericit, fara indoiala. Inconjurati-va cu natura si totul o sa fie minunat, linistit si lipsit de apasarea orasului.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.