Nu este prima data cand va prezint magie pe acest site, insa de data aceasta cu siguranta o sa va incante si mai tare clipurile de mai jos. Practic, toata lumea este interesata de magie, insa isi doreste ceva nou, ceva ce nu s-a mai vazut, ceva ce da pe spate. Piff The Magic Dragon este genul de actor capabil sa joace teatru la fel de bine cum face si trucuri demne de un adevarat iluzionist. Prezenta lui la America’s Got Tallent cu sigurnata a starnit multe rasete dar si multe aplauze…

Adica frate, te gandesti vreodata ca un tip imbracat intr-un costum de dragon, verde, poate sa te uimeasca invre-un fel? Prejudecatile imping pe toata lumea sa creada ca va fi unul dintre acele acte care se vor sfarsi cu 3 buzzere in primul minut. Uite ca nu a fost chiar asa, Piff The Magic Dragon a ajuns destul de departe in cometitie si asta pe buna dreptate. Eu unul urmaresc clipurile lui si pot spune ca pe langa faptul ca este un foarte bun comediant, este si un iluzionist foarte original.

Am strans mai jos clipurile lui cu care a participat la AGT , sa le vedeti si voi… Cu siguranta o sa il cautati pe Piff si peste o luna sau doua cand cu siguranta or sa apara si alte clipuri cu el pe Youtube sau alte site-uri de genu… Prezenta lui la AGT m-a dat pe spate de fiecare data cu atat mai mult cu cat tipul este si un foarte bun actor de comedie / comediant. S-ar descurca de minune si la standup comedy. Va las sa il urmariti si voi pe Piff Dragonul Magic si lasati-mi comentarii daca v-a placut sau nu.
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.