De mult timp nu am mai analizat o animatie, asa ca este momentul sa reluam seria de desene animate, cartoons. Partialy Cloudy este o animatie marca Pixar, asa ca este la inaltimea asteptarilor. Foarte bine realizata din punct de vedere tehnic, foarte bun si scenariul. Nu sta prost la nici un capitol si cel mai important este faptul ca acest desen animat spune o poveste destul de interesanta.

Partialy Cloudy spune povestea dintre doi prieteni, o barza caraghioasa care cica aduce copii / pui de animale pe lume si norul care face practic aceste creaturi din “praf de nori”… Rolul animatiei este acela de a povesti celor mici de unde vin copiii si animalele, puii de animale. Stiti cum e cand intreaba cei mici lucuri pe care nu le pot intelege… Esti nevoit sa spui o poveste precum cea de mai jos.

Ei bine, pe langa aceasta poveste, mai este prezentata si prietenia dintre o barza si un nor capabil sa ofere numai animalute “rele”, rechini, crocodili, arici, berbeci, animale care lovesc si ranesc. Se pare ca prietenia trebuie sa treaca peste orice obstacol si sa truimfe precum razele soarelui dupa ploaie. Va las mai bine sa urmariti clipul si sa imi spuneti daca va place, pe mine cu siguranta m-a fascinat.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.