Imi place la nebunie sa ma uit la The Voice Kids. Aud niste voci atat de bune incat ma minunezi. Nu imi vine sa cred ca exista copii atat de talentati la varste atat devfragede si ma bucur mult ca au ocazia sa iasa in evidenta prin intermdiul emisiunilor d egenul The Voice Kids. Eu cand aveam varsta celor care participa astazi la The Voice Kids nu exista nimic. Nu existau emisiuni de televizune care sa promoveze asa ceva si intr-un fel ma bucur foarte mult pentru acesti pitici ca au o sansa in plus fata de noi, generatia care acum avem peste 25 de ani. Asa trebuie sa fie, mai multe sanse pe masura ce avansam ca societate, sa ne dezvoltam si sa scoatem in evidenta lucrurile cu adevarat frumoase.

In articolul urmator o sa va arat cateva dintre cele mai frumoase piese pe care le-am vazut la The Voice Kids, interpretate de copii, ingeri, tinere sperante ale muzicii internationale. Din apcate nu stiu din ce tara sunt pentru ca aceste clipuri sunt stranse la olalta in canalul de Youtube “The Voice Kids”. Mi-i si imaginez pe acesti micuti peste vreo 10 ani, cu piese extraordinare pe care le scot in fiecare luna, zi, an. Va las sa urmariti si voi cateva clipuri ca sa va faceti o idee si cu siguranta o sa va indragostiti de aceasta emisiune internationala, ca la noi inca nu se ocupa nimeni de asa ceva. Cand vine vorba de Romania totul e pe dos, totul e anapoda.

 


 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.