Joc la pariuri de mai bine de 14 ani. Am inceput cand eram prin anii de liceu si de atunci am invatat sa ma perfectionez continuu. In acele vremuri nu aveam internet si statistici puse pe tava ca in ziua de azi. Adunam ziarele pe ultimele doua luni si asa reusam sa strangem informatii. Nu aveam de ales, daca nu asa, atunci cum? Aveam acasa teancrui intregi de Gazeta Sporturilor si jucam la PariLoto. Nu stiu daca mai exista si astazi caci m-am orientat catre online si catre alte agentii de pariuri sportive, PariLoto este agentia de pariuri sportive a Loteriei Romane. Jucam acolo pentru ca era singura agentie care accepta miza de 1 leu si noi atata aveam. Eram niste copii saraci care au invatat s faca bani cu informatia si cu pariul sportiv. Da, am facut atunci bani din pariuri si din bilete. In fiecare zi aveam biletul meu…

Imi aduc aminte cum stateam si gandeam biletul cateva ore bune, acasa, la scoala chiar. Ne adunam cativa baieti si fiecare aducea informatiile pe care le avea, toata lumea spunea tot ce stie. Poate si faptul ca am fost sinceri unii cu ceilalti ne-a ajutat sa castigam mai des. Nu avea nimeni ponturi pe care sa le tina pentru el. Conteaza foarte mult sa pui totul pe masa atunci cand faci un bilet la pariuri. Stateam uneori si noptile cand veneau meciuri importante, nu ne mai ajungea ziua. Ziua eram si cu scoala si invatam toti destul de bine, asa ca nu ramanea timp prea mult pentru pariuri si intelegeam asta. Nu aveam timp pe zi? Stateam noaptea dar nu neglijam acest aspect al alegerii meciurilor in functie de informatie. Informatia este cea care conteaza cel mai mult si nopti intregi o cautam in ziare vechi si noi.

Biletul zilei ne iesea cam o data la 3 incercari, eram si noi copii si cate-o data nu aveam timp sa stam atat de mult cat ne-am fi dorit sa alegem meciurile. Nu cred ca am fii pierdut 2 bilete din 3 daca am fi stat mai mult sa analizam. Astazi lucrurile sunt mult mai simple. Biletul zilei poate sa iti iasa in fiecare zi daca esti inteligent si ai putin timp mla dispozitie. Aici am gasit biletul zilei in varianta pura, lense de inteles pentru toata lumea. Cumperi ponturi si astfel ai un drum mai usor de aprcurs in goana dupa castig.

Cea mai buna solutie pe care v-o recomand eu pentru biletul zilei este urmatoarea: multa informatie, multa statistica, multa rabdare si ponturi din alte parti. E posibil sa nu vedeti realitatea in tocmai atunci cand priviti un meci, poate va scapa ceva asa ca e bine sa mai intrebati pe cineva din cand in cand in legatura cu meciurile de care nu sunteti siguri. Pariurile sportive nu sunt un joc de noroc si cred ca trebuie sa inteleaga toata lumea acest lucru. Cei care pierd sunt cei care cred asta cu siguranta

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.