Magia este in sufletul fiecaruia dintre noi. O imbratisam in copilarie si ramanem indragostiti de ea pana la adanci batraneti. Cand esti copil crezi ca e magie, pe masura ce te maturizezi iti dai seama ca nu e magine dar niic nu vrei sa aflii detalii sau cum se face trucul respectiv. Nu vrei sa strici momentul, vrei sa te bucuri de el si sa crezi ca e magie cu adevarat.

In ultimii ani magia incepe sa capete forme din ce in ce mai interesante si mai ciudate. Din acest motiv, apar numere si magicieni denumiti simplu iluzionisti, cred ca e un termen mai apropiat de prezent si de evul in care traim. Vedem iluzionisti peste tot, in cazinouri, in hoteluri de lux si chiar si la televizor. In fiecare an acestia isi fac de cap la compentitii precum America’s got tallent, Britain got tallent si asa mai departe.

In clipul de mai jos aveti unul dintre cele mai interesante si originale trucuri cu carti de joc. Da, carti de joc din nou. Cred ca toata lumea e satula de trucurile cu cartile de joc, insa cred ca un numar nou pe care nu l-a vazut nimeni iese intotdeauna in evidenta si este destul de apreciat. Eu personal sunt destul de plictisit de asemenea numere, insa le urmaresc pe toate indiferent daca sunt bune sau nu. Poate dau de unul precum cel din clipul de mai jos si atunci se schimba situatia.

Credeti in magie, fiti copii si bucrati-va de viata. Magia este capabila sa mentina copilaria in sufletele cele mai batrane asa ca have fun si nu incetati niciodata sa credeti in magie.

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.