SHARE

Mai fratilor, nu stiu cum sunteti voi, insa eu unul cred ca femeia asta e extraterestra. Nu am vazut niciodata o femeie atat de puternica si de echilibrata. Daca o sa urmariti cu atentie o sa auziti ca a fost gimnasta porfesionista, insa si asa tot mi se pare dificila ultima proba in care urca cu bara aceea. Partea proasta este ca arata si bine, ceea ce creaza prejudecati. Nimeni nu ar spune ca o fata asa frumoasa este capabila sa incheie acel traseu declarat imposibil de barbati in toata regula.

Secretul sta in echilbru probabil. E o femeie foarte echilibrata si invatata cu efortul probabil. Incerc sa imi imaginez ca particip si eu la cel traseu. Porbabil ca nu as fii in stare sa trec nici de primele doua sau trei probe din concurs, asa ca nu imi ramane de cat sa admir pregatirea impecabila pe care fata asta o are din punct de vedere fizic.

Cred ca fata a scris istorie. Nu cred ca a mai reusit cineva sa incheie acea proba vreodata. Si cand te gandesti ca nimeni nu se astepta la asa ceva. E dovada ca aparentele insala si cred ca trebuie sa invatam o lectie din acest clip. Oamenii nu trebuie judecati niciodata dupa inaltime, greutate, sex sau capacitate fizica. Nu se stie niciodata de unde apare o super femeie ca cea din imagine si da peste cap o intreaga mentalitate prost formata.

Va las sa urmariti clipul si cred ca o sa imi dati dreptate. Femeia din clip chiar pare sa aiba puteri supranaturale. O fii vre-un extraterestru intruchipat in om, alta explicatie nu prea are nimeni.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IJRDDNCmDZM

Articole Recomandate

Nebunie pe două roți Și eu care credeam că BucharestBikeTraffic nu are toate țiglele pe casă. Hai că am găsit un nebun adevărat pe două roți, care pedalează după cum am impresia prin New York. Deci eu unul, așa ceva nu am...
El Tipo – cea mai mare surpriză de la iUmor Am văzut multe chestii interesante la iUmor de-a lungul anilor, și pe toate le-am apreciat chiar dacă nu aveau legătură neapărat cu umorul. Haideți să vă prezint cea mai mare surpriză pe care am întâl...
Cele mai bune clipuri cu GoPro Pentru că aceste camere video de acțiune GoPro sunt capabile să facă adevărate minuni, am zis că punem și noi într-un articol cele mai faine 5 clipuri filmate vreodată cu aceste aparate. Evident, este...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here