Mai fratilor, nu stiu cum sunteti voi, insa eu unul cred ca femeia asta e extraterestra. Nu am vazut niciodata o femeie atat de puternica si de echilibrata. Daca o sa urmariti cu atentie o sa auziti ca a fost gimnasta porfesionista, insa si asa tot mi se pare dificila ultima proba in care urca cu bara aceea. Partea proasta este ca arata si bine, ceea ce creaza prejudecati. Nimeni nu ar spune ca o fata asa frumoasa este capabila sa incheie acel traseu declarat imposibil de barbati in toata regula.

Secretul sta in echilbru probabil. E o femeie foarte echilibrata si invatata cu efortul probabil. Incerc sa imi imaginez ca particip si eu la cel traseu. Porbabil ca nu as fii in stare sa trec nici de primele doua sau trei probe din concurs, asa ca nu imi ramane de cat sa admir pregatirea impecabila pe care fata asta o are din punct de vedere fizic.

Cred ca fata a scris istorie. Nu cred ca a mai reusit cineva sa incheie acea proba vreodata. Si cand te gandesti ca nimeni nu se astepta la asa ceva. E dovada ca aparentele insala si cred ca trebuie sa invatam o lectie din acest clip. Oamenii nu trebuie judecati niciodata dupa inaltime, greutate, sex sau capacitate fizica. Nu se stie niciodata de unde apare o super femeie ca cea din imagine si da peste cap o intreaga mentalitate prost formata.

Va las sa urmariti clipul si cred ca o sa imi dati dreptate. Femeia din clip chiar pare sa aiba puteri supranaturale. O fii vre-un extraterestru intruchipat in om, alta explicatie nu prea are nimeni.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IJRDDNCmDZM

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.