De multe ori spun ca nu-mi plac pornirile misogine si incerc pe cat posibil sa le evit, insa in cazul de fata n-ai cum sa nu te abtii. In clipul d emai jos avem oi auditie de la Americas Got Tallent si ce urmeaza sa se intample sfideaza ridicolul. Tipa care cica a fost in spice Girls a scos stecherul de la buzzer ca sa isi bage telefonul la incarcat. Bineinteles ca nu a mai functionat nici un buzzer iar juratii dadeau in butoane precum Bujor in pacanele, fara nici un rezultat insa…

Cum sa faci frate asa ceva? Cum sa scoti stecherul de la buzzer ca sa iti bagi tu telefonul la incarcat? Nu te gandesti ca stecherul ala e bagat acolo cu un scop? Nu te gandesti ca din moment ce e ceva racordat la curent daca il scoti din priza, acel ceva nu va mai functiona? Cum bine zicea un prieten de-al meu, femeia si nevoile ei. Atata conteaza, sa isi vada ea nevoia rezolvata, nu conteaza ca darama o casa din cauza asta… Trebuia sa isi puna telefonul la incarcat si pace.

Cred ca uneori nu ar trebui sa existe niste reguli pentru femei putin diferite de cele generale, pe cabluri sa scrie clar “nu scoate din priza” si chestii de-astea. E singura modalitate de a le impiedica sa mai faca prostii. Din lucruri simple se poate ajunge la un dezastru dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos. Pai daca facea chestia asta in LIVE? Se faceau de ras? Se faceau…. Bine, oricum s-au fauct de ras pentru ca a ajuns totul pe net, insa nu la nivel de LIVE. Nu pot sa inteleg de unora le e greu sa gandeasca inainte sa actioneze, nu ar trebui sa fie asa.

 

 

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.