Nu stiu daca le zic bine concurenti obraznici, cred ca ar fii mai bine sa le zic concurenti nebuni. Bai frate toti nebunii si-au dat mana si au pornit cu pompa si alai catre concursurile de oameni talentati. Astfel, juratii au inceput sa fie amenintati, injurati, jigniti si as amai departe de niste nimeni nebuni care au impresia ca au talent. Sa ai talent poate sa insemne mai multe lucruri, chiar si sa reusesti sa enervezi 3 sau 4 jurati dintr-o competitie de talente.

Nu stiu de unde a izbucnit chestia asta cu talentele, cred ca prin 2005 – 2006 cand si Youtube a inceput sa prinda coaja. Odata ce aceste spectacole au ajuns pe internet si inscrierile se faceau chiar prin intermediul unei retele de socializare repsectiv Twitter, oricine avea posibilitatea sa se inscrie. Prosti, nebuni, nesimtiti, toti au inceput sa apara pe la auditii. Cred ca si cei care organizeaza ii baga intentionat pentru rating mai mare, insa dupa parerea mea cam strica tot spectacolul.

Nu cred ca e vreo placere sa fii jignit si luat peste picior de toti nebunii cum se intampla cu juratii la aceste concursuri de talente. Daca ar trebui sa organizez eu un asemenea concurs, probabil as exclude intotdeauna concurentii cu probleme pentru ca se vad din start care sunt nebuni si care nu, nu trebuie sa spuna nimic. E nevoie de putina ordine in aceste concursuri pentru a le face mai frumoase chiar daca nebunii si nesimtitii cresc audienta. Sunt oameni care gusta acele scurte episoade cu nebuni, mie unul nu imi plac si am impresia ca strica tot spectacolul. Oamenii ar trebuie sa se respecte si sa respecte opinii.

 

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.