In primul rans, sa va zic care-i faza cu golden buzzer. Cand un jurat apasa acel buton, concurentul intra direct in LIVE, nu trebuie sa mai treaca prin alte selectii. Juratii apasa acel buton cand au impresia ca au pe scena un concurent de valoare foarte mare, ce merita direct spectacolul LIVE. E o decizie destul de dificila sa apesi un asemenea buton pentru ca nu stii daca cel in care crezi pe moment va fii in stare sa faca fata presiunii si sa fie mai bun la urmatoarea aparitie pe scena, in LIVE.

In clipul de mai jos sunt 3 acte, 3 concurenti. Primul canta, al doilea joaca un teatru mai tehnologizat iar al treilea spune bancuri. Fiecare dintre cei 3 merita cu siguranta golden buzzer. Cel mai mult dintre cele 3 acte mi-a placut numarul doi… Imi place teatrul si dansul iar cand cele doua se imbina intr-un mod foarte tehnic, cu siguranta apar scenarii de golden buzzer.

Va las si pe voi sa urmariti spectacolul, aveti ce urmari cu siguranta. Imi pare rau ca nu sunt difuzate si pe la noi emisiunile lor. Cele de la noi sunt atat de sarace in talente si emotii incat pentru mine unul, nu prezinta nici un interes. Nu ma uit la Romanii au Talent si nu o sa ma uit niciodata. Nu imi place emisiunea si pace. Sunt de parere ca cei care fac auditiile nu se straduiesc de ajuns sa aduca cei mai talentati oameni.

Aveti mai jos clipul cu talent. Acolo veti vedea ce inseamna talent. O sa ramaneti cu gura cascata ca si mine de altfel. O sa mai aduc asemenea clipuri.

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.