SHARE

In primul rans, sa va zic care-i faza cu golden buzzer. Cand un jurat apasa acel buton, concurentul intra direct in LIVE, nu trebuie sa mai treaca prin alte selectii. Juratii apasa acel buton cand au impresia ca au pe scena un concurent de valoare foarte mare, ce merita direct spectacolul LIVE. E o decizie destul de dificila sa apesi un asemenea buton pentru ca nu stii daca cel in care crezi pe moment va fii in stare sa faca fata presiunii si sa fie mai bun la urmatoarea aparitie pe scena, in LIVE.

In clipul de mai jos sunt 3 acte, 3 concurenti. Primul canta, al doilea joaca un teatru mai tehnologizat iar al treilea spune bancuri. Fiecare dintre cei 3 merita cu siguranta golden buzzer. Cel mai mult dintre cele 3 acte mi-a placut numarul doi… Imi place teatrul si dansul iar cand cele doua se imbina intr-un mod foarte tehnic, cu siguranta apar scenarii de golden buzzer.

Va las si pe voi sa urmariti spectacolul, aveti ce urmari cu siguranta. Imi pare rau ca nu sunt difuzate si pe la noi emisiunile lor. Cele de la noi sunt atat de sarace in talente si emotii incat pentru mine unul, nu prezinta nici un interes. Nu ma uit la Romanii au Talent si nu o sa ma uit niciodata. Nu imi place emisiunea si pace. Sunt de parere ca cei care fac auditiile nu se straduiesc de ajuns sa aduca cei mai talentati oameni.

Aveti mai jos clipul cu talent. Acolo veti vedea ce inseamna talent. O sa ramaneti cu gura cascata ca si mine de altfel. O sa mai aduc asemenea clipuri.

 

 

 

Articole Recomandate

Celine Tam este viitoarea Celine Dion America's Got Talent 2017. Bine, nu doar juriul a rămas cu gura căscată, ci întreaga lume. Audiția ei a apărut ieri pe YouTube și în mai puțin de 24 de ore clipul ei a adunat 3 milioane de vizualizări...
A supraviețuit unui accident aviatic și are o voce de aur Nu știu cât de norocos trebuie să fii ca să cazi cu avionul de la 10.000 de metri înălțime și  din 109 oameni să moară 107, iar tu și cu încă o tipă să fiți singurii supraviețuitori. Tipa asta a tr...
Pentru asta trebuie să existe concursurile de talente Să cânți piesa Hello a lui Adele pe mai multe voci nu este floare la ureche dar să imiți în același timp și personaje din desene animate sau teatru de păpuși mi se pare ceva extraordinar. Aceasta este...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here