SHARE

Cred ca am descoperit una dintre cele mai frumoase melodii de suflet din ultimii ani. De-asta imi place mie Youtube, poti sa descoperi melodii extraordinare in orice moment, fara sa fii auzit vreodata de autor sau de piesa cu pricina. Youtube a devenit un mic univers insa in continua expansiune. In fiecare zi gasesti ceva ce ieri nu stiai ca exista, asculti o piesa pentru prima data, vezi un clip care te pune pe ganduri, te bucura sau te trezeste la realitate.

Piesa lui Keith Whitley – Don’t Close Your Eyes, te transpune intr-o alta lume, una linistita, fara agitatie, fara stres, te trimite in bratele iubitoare ale unei femei imaginare care desi nu exista, te face sa te simti iubit. Asta cred ca este adevaratul scop al pieselor de genul, sa te faca sa visezi la acea clipa in care tii in brate pe cineva.

Ar fi multe de spus, insa cred ca cel mai bine va las sa ascultati voi piesa si sa va faceti o idee despre ce inseamna Keith Whitley. Stiu ca multi nu ati auzit de el, nici nu aveati cum. Era mare in urma cu zeci de ani, insa piesele lui au ramas in istorie. Asta inseamna pana la urma muzica de calitate, muzica buna. Muzica buna nu moare niciodata, este precum vinul. Pe masura ce trece timpul tot mai buna devine si tot mai ascultata.

De multe ori imi pare rau ca muzica romaneasca a scazut in calitate. Ma uit la piesele cate ies acum pe radio si nu le mai auzit dupa 6 luni deloc. Cum altii au reusit sa faca piese ce dainuie de zeci de ani printre noi si altii pauza? Cred ca totul se rezuma la modul de a gandi. Unii se vor vedete, altii muzicieni.

 

Articole Recomandate

Michael Jackson – You Are Not Alone – Live Munich 1997 De fiecare dată când aud o piesă de Michael Jackson se întâmplă ceva cu mine. Mă cuprinde așa o liniște ciudată și cred că acesta este motivul pentru care omul este încă foarte iubit de cei care i-au ...
Adele în rol de Adele Cei de la BBC au făcut o farsă destul de interesantă unui grup de femei care drept pasiune imitau pe Adele. Imitau și la cântat și la coafură, și la machiaj, și la îmbrăcăminte, etc. Ce s-a întâmplat ...
Status Quo ‎– In The Army Now Ascultam adineaori una dintre cele mai interesante piese pe care le-am auzit în viața mea. Este vorba despre Status Quo ‎– In The Army Now. Melodia a fost lansată pentru prima dată acum aproape 30 de ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here