SHARE

Cred ca am descoperit una dintre cele mai frumoase melodii de suflet din ultimii ani. De-asta imi place mie Youtube, poti sa descoperi melodii extraordinare in orice moment, fara sa fii auzit vreodata de autor sau de piesa cu pricina. Youtube a devenit un mic univers insa in continua expansiune. In fiecare zi gasesti ceva ce ieri nu stiai ca exista, asculti o piesa pentru prima data, vezi un clip care te pune pe ganduri, te bucura sau te trezeste la realitate.

Piesa lui Keith Whitley – Don’t Close Your Eyes, te transpune intr-o alta lume, una linistita, fara agitatie, fara stres, te trimite in bratele iubitoare ale unei femei imaginare care desi nu exista, te face sa te simti iubit. Asta cred ca este adevaratul scop al pieselor de genul, sa te faca sa visezi la acea clipa in care tii in brate pe cineva.

Ar fi multe de spus, insa cred ca cel mai bine va las sa ascultati voi piesa si sa va faceti o idee despre ce inseamna Keith Whitley. Stiu ca multi nu ati auzit de el, nici nu aveati cum. Era mare in urma cu zeci de ani, insa piesele lui au ramas in istorie. Asta inseamna pana la urma muzica de calitate, muzica buna. Muzica buna nu moare niciodata, este precum vinul. Pe masura ce trece timpul tot mai buna devine si tot mai ascultata.

De multe ori imi pare rau ca muzica romaneasca a scazut in calitate. Ma uit la piesele cate ies acum pe radio si nu le mai auzit dupa 6 luni deloc. Cum altii au reusit sa faca piese ce dainuie de zeci de ani printre noi si altii pauza? Cred ca totul se rezuma la modul de a gandi. Unii se vor vedete, altii muzicieni.

 

Articole Recomandate

Cool Coolio Cine nu știe piesa Gangsta's Paradise să se ducă în baie, să-și tragă două palme și apoi să intre să o caute pe YouTube. Discutăm astăzi despre una dintre cele mai marcante piese ale anilor 90, despre...
MGK vs Eminem Haideți fraților că s-a găsit un aurolac să se ia de marele Eminem. Bine, nu-i nimic deosebit, se poartă peste tot în lume, chiar și în România. Cu cât ești mai arogant și ai părerea că ești cineva, c...
Român… italianul de la BGT Da, despre Cezar va fi acest articol. Omul care a avut ONOAREA să reprezinte România la Eurovision în 2013. Omul care insistă acum să spună că-i italian, sau uneori că-i român crescut în Italia. Păi b...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.