SHARE

Cred ca am descoperit una dintre cele mai frumoase melodii de suflet din ultimii ani. De-asta imi place mie Youtube, poti sa descoperi melodii extraordinare in orice moment, fara sa fii auzit vreodata de autor sau de piesa cu pricina. Youtube a devenit un mic univers insa in continua expansiune. In fiecare zi gasesti ceva ce ieri nu stiai ca exista, asculti o piesa pentru prima data, vezi un clip care te pune pe ganduri, te bucura sau te trezeste la realitate.

Piesa lui Keith Whitley – Don’t Close Your Eyes, te transpune intr-o alta lume, una linistita, fara agitatie, fara stres, te trimite in bratele iubitoare ale unei femei imaginare care desi nu exista, te face sa te simti iubit. Asta cred ca este adevaratul scop al pieselor de genul, sa te faca sa visezi la acea clipa in care tii in brate pe cineva.

Ar fi multe de spus, insa cred ca cel mai bine va las sa ascultati voi piesa si sa va faceti o idee despre ce inseamna Keith Whitley. Stiu ca multi nu ati auzit de el, nici nu aveati cum. Era mare in urma cu zeci de ani, insa piesele lui au ramas in istorie. Asta inseamna pana la urma muzica de calitate, muzica buna. Muzica buna nu moare niciodata, este precum vinul. Pe masura ce trece timpul tot mai buna devine si tot mai ascultata.

De multe ori imi pare rau ca muzica romaneasca a scazut in calitate. Ma uit la piesele cate ies acum pe radio si nu le mai auzit dupa 6 luni deloc. Cum altii au reusit sa faca piese ce dainuie de zeci de ani printre noi si altii pauza? Cred ca totul se rezuma la modul de a gandi. Unii se vor vedete, altii muzicieni.

 

Articole Recomandate

Ce a fost mai întâi: maneaua sau greceasca? Am văzut azi la cineva pe Facebook un link cu muzică „de vară” sau „de concediu” mai bine zis. Am dat play, curios fiind mai ales că am văzut titlul grecesc și când colo, ditamai maneaua frate. Piesa ...
Micutzu – AnTanTe Deci cred că doar Micutzu ar fi putut să facă o asemenea piesă. Ce vrea să fie? Păi o piesă rap, hip-hop sau cum vreți voi să o numiți, cântată de niște bărbați vânjoși, golani, cu niște versuri din j...
Mgautier86 lovește din nou – MESSI VS RONALDO – THE BEST SONG Yes, in my mind, I-m always the best. I don-t care what people think. I-m alwys the best. Cam așa se poate traduce mentalitatea de învingător pe care o are marele fotbalist Cristiano Ronaldo. Ei bine,...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here