SHARE

Recent am descoperit faptul ca si chinezii au The Voice. Nu m-am asteptat, insa se pare ca au indraznit sa iasa si ei in fata cu aceasta competitie de calitate. Da, The Voice of China este o competitie cu multe talente, pe care le-am descoperit si eu recent si pe care vi le aduc si voua in prim plan. Nu-mi pasa limba, nu-mi pasa faptul ca este o tara comunista. Pur si simplu au niste voci remarcabile.

Pentru mine, faptul ca am descoperit aceasta competitie a fost o surpirza destul de placuta pentru ca am observat ca se merge foarte mult pe melodii de suflet, cu impact emotional destul de puternic. Eu sunt adeptul muzicii soul asa ca nu pot de cat sa imbratisez aceasta competitie si sa ma bucur de fiecare concurent in parte. Desi nu inteleg limba, parca inteleg ce mi se transmite.

Am spus de multe ori ca la aceste competitii, nu are rost sa te duci daca nu spui o poveste. Melodia ta trebuie sa trezeasca un feeling si o conexiune cu cel care o asculta. Chinezii cu siguranta reusesc sa faca asta fara prea multe batai de cap. Poate ca aici ii avantajeaza putin comunismul, nu le da voie sa cada intr-o extrema sau alta. Ii mentine pe aceeasi directie indiferent de vremuri.

Tot insist pe chestia asta cu comunismul intrucat nu imi imaginez China condusa democratic. Cred ca e o tara prea mare ca sa poata fii condusa democratic. Am spus de multe ori si faptul ca Romania are nevoie de comunism pentru a readuce bunul simt si respectul, chiar daca asta inseamna interventie in forta. In fine, va las sa ascultati una dintre cele mai frumoase piese de la The Voice of China.

 

Articole Recomandate

The Sound of Silence – versiunea pe care cu siguranță nu ai mai auzit-o Disturbed a reușit să readucă la viață piesa The Sound of Silence. Clar are una dintre cele mai bune interpretări de pe YouTube. Și chiar dacă mulți cârcotași au venit și au spus că mai mult a stricat...
Genius frate, Genius Doamne ce amintiri îmi trezește piesa asta, Genius – Îmi plânge Inima. Îmi aduce aminte de anii 90, de casetele pe care le ascultam la Walkman, de acele vremuri nebune care din păcate nu se vor mai în...
De ce are Dani Mocanu succes în România Am discutat cu câțiva amici problema Dani Mocanu. De ce un asemenea personaj are atât de mult succes în România și am ajuns la concluzia că unii nu prea realizează în ce fel de țară trăiesc. Dani M...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here