SHARE

Recent am descoperit faptul ca si chinezii au The Voice. Nu m-am asteptat, insa se pare ca au indraznit sa iasa si ei in fata cu aceasta competitie de calitate. Da, The Voice of China este o competitie cu multe talente, pe care le-am descoperit si eu recent si pe care vi le aduc si voua in prim plan. Nu-mi pasa limba, nu-mi pasa faptul ca este o tara comunista. Pur si simplu au niste voci remarcabile.

Pentru mine, faptul ca am descoperit aceasta competitie a fost o surpirza destul de placuta pentru ca am observat ca se merge foarte mult pe melodii de suflet, cu impact emotional destul de puternic. Eu sunt adeptul muzicii soul asa ca nu pot de cat sa imbratisez aceasta competitie si sa ma bucur de fiecare concurent in parte. Desi nu inteleg limba, parca inteleg ce mi se transmite.

Am spus de multe ori ca la aceste competitii, nu are rost sa te duci daca nu spui o poveste. Melodia ta trebuie sa trezeasca un feeling si o conexiune cu cel care o asculta. Chinezii cu siguranta reusesc sa faca asta fara prea multe batai de cap. Poate ca aici ii avantajeaza putin comunismul, nu le da voie sa cada intr-o extrema sau alta. Ii mentine pe aceeasi directie indiferent de vremuri.

Tot insist pe chestia asta cu comunismul intrucat nu imi imaginez China condusa democratic. Cred ca e o tara prea mare ca sa poata fii condusa democratic. Am spus de multe ori si faptul ca Romania are nevoie de comunism pentru a readuce bunul simt si respectul, chiar daca asta inseamna interventie in forta. In fine, va las sa ascultati una dintre cele mai frumoase piese de la The Voice of China.

 

Articole Recomandate

Cântăreți celebri în urmă cu +20 de ani, dar și acum. Vezi cine a îmbătrânit și ... Muzica anilor 70-80-90 mi se pare de departe cea mai calitativă din întreaga istorie. Partea bună este că mulți artiști care erau celebri pe-atunci, încă nu și-au încheiat cariera. Mulți dintre ei înc...
Untold Festival 2017 (5,5 Hours Set) Anul trecut, în 2017, a avut loc un eveniment pe care sincer, nu-l vedeam petrecându-se în România. Este vorba despre UNTOLD, festival de muzică trance. Deși românii nu prea știu ce-i aia trance, fiin...
Gaia live at A State Of Trance 650 / Ultra Music Festival 2014 Așa sună unele dintre cele mai bune minute din istoria muzicii TRANCE. Totul s-a întâmplat în 2014 în cadrul Ultra Music Festival, prin prisma A State of Trance. Clipul a adunat până acum vreo 2 milio...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here