SHARE

V-ati intrebat vreodata cine sunt in spatele vocilor din filmele Transformers?

Cred ca nu exista copil care sa nu fi auzit de filmul Transformers, care sa nu fii urmarit macar o data ceva desene animate specifice. Eu unul am crescut cu desenele animate Transforems, insa niciodata nu m-am intrebat cum naiba se fac vocile acelea. Cand am mai crescut, am crezut ca sunt niste voci normale, distorsionate apoi pe calculator insa ce sa vezi? Surpriza… Nici vorba de asa ceva… Sunt chiar voci reale. Ba chiar mai mult, in filmul Transformers sunt aceleasi voci care au dat viata si desenelor animate cu muuuulti ani in urma.

Cine se afla in spatele vocilor din Transformers

Peter Cullen este vocea lui Optimus Prime, aceeasi voce prezenta in desenele animate la care ne uitam noi cand eram micuti. Faptul ca in film s-a pastrat traditia a dus intr-un fel la succesul peliculei. Asa cum spune si producatorul Brian Goldner, nu cred ca ne puteam imagina pe altcineva in spatele lui Optimus inafara de Peter.

Cei care au vazut filmul Transformers (2007), notat cu 7.1 IMDb cu siguranta au ramas cu o amintire foarte placuta. Este genul de film care te tine in priza, nu te lasa sa te plictisesti nici macar o secunda. Chiar daca a fost notat cu putin peste 7 pe IMDb, pentru mine face mult mai mult. Nu sunt critic de film, insa cu siguranta stiu sa apreciez originalitatea.

Au mai aparut filme Transformers si prin 2009, si prin 2014, insa stiti cum se spune, niciodata versiunile superioare nu sunt chiar asa superioare. As indrazni sa spun ca de exemplu, atunci cand avem parte de o trilogie, cel mai bun film din cele trei este intotdeauna primul. Se intampla in acest mod pentru ca de multe ori nu se ia in calcul trilogia atunci cand se lucreaza la filmul initial, aceasta idee apare dupa succesul primului film. Cand faci un film cu suflet fara sa iti doresti sa atingi un target, iese foarte bun. Cand faci un film apoi te chinui sa depasesti un standard, nu mai iese asa ok.

 

Articole Recomandate

O lecție de bunătate Recomandarea mea este să încercați să vedeți clipul înainte să citiți aceste rânduri. Bunătatea – un concept aflat pe cale de dispariție peste tot în lume, nu doar în România. În cele ce urmează ve...
Îngerii Galbeni – tupeul unora nu are limită Se spune că Timișoara este unul dintre cele mai civilizate orașe din Țară, mai apropiat de Vest și de ideea de libertate. Ei bine, iată că pădure fără uscături nu există și în cele ce urmează veți ved...
Țepe cu mașini second hand cumpărate de la români În momentul în care vrei să cumperi un autoturism second hand din România de la un român, nu mai există încredere. Spuneam mai demult că românii s-au țiganizat și că au început să fie din ce în ce mai...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here