SHARE

V-ati intrebat vreodata cine sunt in spatele vocilor din filmele Transformers?

Cred ca nu exista copil care sa nu fi auzit de filmul Transformers, care sa nu fii urmarit macar o data ceva desene animate specifice. Eu unul am crescut cu desenele animate Transforems, insa niciodata nu m-am intrebat cum naiba se fac vocile acelea. Cand am mai crescut, am crezut ca sunt niste voci normale, distorsionate apoi pe calculator insa ce sa vezi? Surpriza… Nici vorba de asa ceva… Sunt chiar voci reale. Ba chiar mai mult, in filmul Transformers sunt aceleasi voci care au dat viata si desenelor animate cu muuuulti ani in urma.

Cine se afla in spatele vocilor din Transformers

Peter Cullen este vocea lui Optimus Prime, aceeasi voce prezenta in desenele animate la care ne uitam noi cand eram micuti. Faptul ca in film s-a pastrat traditia a dus intr-un fel la succesul peliculei. Asa cum spune si producatorul Brian Goldner, nu cred ca ne puteam imagina pe altcineva in spatele lui Optimus inafara de Peter.

Cei care au vazut filmul Transformers (2007), notat cu 7.1 IMDb cu siguranta au ramas cu o amintire foarte placuta. Este genul de film care te tine in priza, nu te lasa sa te plictisesti nici macar o secunda. Chiar daca a fost notat cu putin peste 7 pe IMDb, pentru mine face mult mai mult. Nu sunt critic de film, insa cu siguranta stiu sa apreciez originalitatea.

Au mai aparut filme Transformers si prin 2009, si prin 2014, insa stiti cum se spune, niciodata versiunile superioare nu sunt chiar asa superioare. As indrazni sa spun ca de exemplu, atunci cand avem parte de o trilogie, cel mai bun film din cele trei este intotdeauna primul. Se intampla in acest mod pentru ca de multe ori nu se ia in calcul trilogia atunci cand se lucreaza la filmul initial, aceasta idee apare dupa succesul primului film. Cand faci un film cu suflet fara sa iti doresti sa atingi un target, iese foarte bun. Cand faci un film apoi te chinui sa depasesti un standard, nu mai iese asa ok.

 

Articole Recomandate

Marea Britanie ar fi o țară super dacă nu ar avea circulația pe invers De multe ori am încercat să înțeleg de ce naiba se circulă pe invers în Mare Britanie și cine este acel arhitect spart care a proiectat în antichitate orașele pe invers. Mai în glumă mai în serios, po...
Cel mai mult am urât rudele bârfitoare Știți voi despre care zic, despre rudele care pe tine personal nu te sună niciodată să te întrebe ce faci sau dacă ești bine, dar au grijă să se intereseze pe la apropiați despre activitățile pe care ...
Despre școală și țigani Foarte multă lume are o problemă cu țiganii în România. Uneori pe bună dreptate, alteori doar din cauza rasismului. În fine, nu despre asta vom discuta în cele ce urmează ci despre clipul lui Răzvan A...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here