Bineinteles ca sunt vocile din spoturile publicitare de la Radio si TV

Voi v-ati intrebat vreodata cine sunt cei care povestesc prin reclamele TV? Atat cele sponsorizate cat si reclamele interne ale posturilor de TV… Stiti voi, se anunta filmul de seara, ceva foarte exploziv cu multa actiune si vocea care anunta bineinteles ca este la inaltimea asteptairlor. O mana de oameni sunt aceia capabili sa lucreze cu cele mai importante televiziuni din SUA, semneaza contracte in urma carora primesc milioane de dolari. Ei sunt vocile de milioane …

Vocile de milioane se respecta

Unii muncesc dintr-un studio particular, altii muncesc din studiourile televiziunilor sau ale posturilor de radio cu care semneaza contracte. Cei mai multi insa, lucreaza de acasa unde si-au improvizat un mic studio in care inregistreaza spoturile, apoi le trimit mai departe. Bineinteles ca totul se desfasoara pe internet, asa cum ar trebui sa se intample in era vitezei.

Majoritatea celor care au semnat contracte banoase, au cochetat cu actoria in trecut

Vocile de milioane sunt putine la numar, motiv pentru care sunt platite regeste. Cei care apreciaza o voce de calitate, ma refer la televiziuni si posturi de radio, intotdeauna vor incerca sa semneze contracte cu aceste voci extraordinare. Majoritatea celor care furnizeaza asmenea servicii pentru televiziuni au cochetat in trecut si cu actoria… Daca ii vezi cum gesticuleaza atunci cand inregistreaza un spot publicitar, ai fi tentat sa razi de ei. Este totusi metoda prin care reusesc sa faca spoturile interesante si de perfecte din punct de vedere al intonatiei, ca la asta se rezuma totul…

Exista si o femeie in acest sector in topul 5 al celor mai bine platite voci de pe radio – tv in SUA bineinteles, care isi face temele acasa. Dupa cum spuneam, fiecare isi face studioul acolo unde considera atatata timp cat nu sunt legati de un contract ce-i obliga sa vina la birou / studio-ul televiziunii.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.