Muzica ruseasca, muzica Eurodance evoluata

Nu stiu cum se face, insa de fiecare data cand dau peste o melodie faina necunoscuta pe Youtube, este ori ceva hit al anilor 90, ori ceva melodie ruseasca. Muzica de discoteca ruseasca parca e ceva aparte. Nu a evoluat in ritmul celei din Europa sau SUA, a ramas acolo parca inradacinata in ceva urma de Eurodance. Da, muzica ruseasca de club este o muzica Eurodance mai evoluata…

Piesa de mai jos are sa va lamureasca de acest fapt. Seamana putin cu modul celor de la DJ Project de a compune, insa destul de distant totusi ca linie melodica si ca mod de a transmite. Am mai avut exemple de muzica ruseasca prin intermediul Lantra ft. DJ XM, ce ne apropie de muzica clasica Eurodance. Nu stiu de ce, dar rusii refuza sa plece din acea sfera, din acele vremuri. Nu e de mirare ca ei organizeaza Eurodiscoteka Moscova, nu? Eveniment la care am promis ca o sa ma duc si eu candva.

Rusii se pricep la muzica

Nu e prima data cand gasesc asemenea melodii super faine pe Youtube si cred ca daca stau sa fac o mica colectie, reusesc sa aduc la lumina cateva piese excelente. Majoritatea piesleor rusesti de club le gasiti si pe Di.fm la sectiunea “Russian Club Hits”. Da, exista un post de radio dedicat acestei muzici, asa ca nu e doar imaginatia mea ce considera ceasta muzica excelenta. Nu cred ca se apuca nimeni sa infiinteleze un post de radio daca nu exista cerinta pentru asa ceva.

O sa mai revenim cu asemenea piese in cazul in care mai descoperim si in cazul in care exista vreo cerinta in materie de muzica buna, macar de moment zic :).

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.