Puya si Alex Velea LIVE la ProFM

Ma, nu stiu de ce, insa chiar imi place acest clip. Nu sunt fan Velea si nici Puya, insa imi plac oamenii creativi sau cei care poate ca nu dau pe-afara de creativitate, insa reusesc sa faca spectacol fara sa se simta aceasta lipsa. Imi plac sedintele acestea Live de la ProFm sau RadioZu, imi palce sa vad oameni care sunt capabili sa cante la fel de bine LIVE ca si pe disc.

Alex Velea freestyle

Alex Velea a venit cu poezia invatata, asta e clar. Se vede cand imporvizeaza si cand nu… Bine, asta nu e problema, a venit cu niste versuri pe care nu le-am mai auzit pana acum si asta inseamna totusi ceva. Omul a venit sa faca spectacol si eu unul zic ca a reusit. Las la o parte figurile si impresiile de artist pe care le are si ma bucur de spectacol. Nu imi trebuie mai mult.

Puya fara inspiratie

Puya e Puya, acel timp lipsit de inspiratie, incapabil sa compuna pe loc. Puya intotdeauna a fost asa, nu e un tip foarte inteligent, insa reuseste sa faca si el spectacol cu strofa aceea din Mai Vrei, piesa extraordinara la momentul aparitiei. Aici chiar mi-a palcut de el, strofa a picat la fix pe beat si a sunat mai bine de cat in piesa trasa pe disc. Chiar mi-a placut.

Atata Velea cat si Puya au reusit sa ramana in industria muzicala pentru destul de mult timp. De obicei, in muzica nu ramane cine nu are talent, cine nu stie sa cante sau cine nu stie sa faca spectacol. De multe ori ma intreb care sunt standardele prin care poti intra in acest joc, insa deocamdata ramane o necunoscuta. Industria muzicala din Romania este putin altoita pe comercial, inca nu are o calitate stand alone.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.