iComedy cu Misu Bendeac si Mikey H

iComedy mi s-a parut singurul show de televiziune cu adevarat comic in contextul societatii actuale. Comedia si-a schimbat destul de mult forma comparativ cu ceea ce vedeam pe micile ecrane in urma cu 15 ani. Daca prin anii 2000 aveam pe Leana si Costel, Florin Calinescu, Tociu si Palade, astazi avem iComedy sau mai bine zis aveam iComedy

Ca orice minunem tine doar 3 zile… Asa si iComedy

Proiectul iComedy s-a prapadit cum era de asteptat. Tot ce-i bun tre sa dispara din aceasta tara din care numai fraierii ca noi, nu se mai cara… Asta ca sa citez si Parazitii… Se pare ca lui Bendeac nu i-a placut sa i se impuna ceva. Este un om cu principii de neclintit, un om care va avea parte de o cariera extraordinara. Din cate am inteles, cei de la Antena s-au luat de ei ca parodiaza pe Radu Banciu si ca-l fac astfel vedeta. Am mai auzit si faptul ca ar fii vrut sa il invite in emisiunea iComedy, insa sunt speculatii doar.

Creativitatea iComedy

Aveti doua secvente de rabufniri creative la care echipa iComedy a lucrat, implicat fiind si tipul de la Doza de Has… Primul a plecat Bendeac, apoi emisiunea a fost continuata de Mikey H. fara prea mult succes insa, proiectul a fost oprit cateva editii mai tarziu. Era de asteptat sa se opreasca atata timp cat cel care facea scenariile hazlii si-a luat talpasita. Acea emisiune era 90% imaginatia lui Bendeac.

Pacat ca se intampla asemenea lucruri, pacat ca de multe ori creativitatea este tinuta sub control de politic sau interese stupide. Actorul nu trebuie sa fie restrictionat de nimic mai ales cand discutam despre comedie. E foarte greu sa faci comedie in ziua de azi, doar ce am discutat mai sus ca si-a schimbat destul de mult forma fata de ceea ce se intampla in urma cu 15 – 20 de ani.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.