SHARE

Gafe din fotbal

De fiecare data cand intru pe Youtube nu pierd ocazia sa caut ceva bloopers din fotbal. Nu stiu de ce, insa ma amuza teribil aceste intamplari hazlii pe care le poti surprinde destul de rar. Fotbalul este cu siguranta o comedie atata timp cat avem de-a face cu oamenii. Sunt de parere ca intotdeauna sportul trebuie sa lase loc si de amuzament, altfel ar deveni mult prea serios iar lucrurile prea serioase incep sa plictiseasca. Nu mi-as dori niciodata sa iau parte la un sport plictisitor.

De ce ne amuza fotbalul?

Oamenii se simt bine atunci cand mai vad din cand in cand o gresala amuzanta facuta in teren de unul dintre cei 22 de jucatori existenti pe gazon. Fotbalul este de cele mai multe ori un sport imprevizibil. Asa este si firea umana, nu putem sa prezicem niciodata ce se poate intampla. Astfel, cred ca diversitatea si imprevizibilul dau o nota unica fiecarui meci in parte.

Cam rare gafele in fotbal

Desi am fost de cateva ori la meci, nu am vazut niciodata niste faze atat de amuzante precum cele din clipul de mai jos. Mereu am urmarit meciuri desfasurate pe arena din Severin, insa parca lipsite de farmec sau de interes. Daca noi nu avem echipa locala, e clar ca altii vor folosi stadionul nostru. Macar sa mai aduca ceva bani la bugetul local cu aceste inchirieri.

Fotbalul este o comedie, dar mai ales o distractie. Imi aduc aminte de vremurile in care jucam fotbal in fata blocului cu vecinii. Desi au trecut mai bine de 10 -15 ani de atunci, inca privesc cu un aer nostagic acele vremuri. Intotdeauna am fost de parere ca rasul si distractia trebuie sa faca parte din cotidian, din viata de zi cu zi. O viata traita anost nu are rost, avem nevoie si de veselie chiar daca disuctam de fotbal.

 

Articole Recomandate

Am mai râs eu la emisiunile Top Gear, dar asta le întrece pe toate Fraților, nu știu dacă ați văzut clipul în care Jeremy și-a spart luneta de la mașină cu „frâna de mână”, eu acum am descoperit acest clip și nu mă mai pot opri din râs. Frâna de mână era de fapt un b...
Cele mai amuzante comentarii pe care le-am văzut la un produs pe Emag Îmi place să urmăresc comentariile care se strâng sub formă de review pe Emag. Bine că măcar pe acestea le lasă dacă pe cele negative le triază la greu. Astăzi vom discuta și vom prezenta un pic comen...
Prima țigancă de pe net pentru care am dat REPLAY Da, a fost un rol. A fost o actriță care a venit la iUMOR și a făcut cel puțin senzație. Cred că avem parte de unul dintre cele mai bune și interesante sezoane ale acestei emisiuni de până acum. Am sp...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here