SHARE

Gafe din fotbal

De fiecare data cand intru pe Youtube nu pierd ocazia sa caut ceva bloopers din fotbal. Nu stiu de ce, insa ma amuza teribil aceste intamplari hazlii pe care le poti surprinde destul de rar. Fotbalul este cu siguranta o comedie atata timp cat avem de-a face cu oamenii. Sunt de parere ca intotdeauna sportul trebuie sa lase loc si de amuzament, altfel ar deveni mult prea serios iar lucrurile prea serioase incep sa plictiseasca. Nu mi-as dori niciodata sa iau parte la un sport plictisitor.

De ce ne amuza fotbalul?

Oamenii se simt bine atunci cand mai vad din cand in cand o gresala amuzanta facuta in teren de unul dintre cei 22 de jucatori existenti pe gazon. Fotbalul este de cele mai multe ori un sport imprevizibil. Asa este si firea umana, nu putem sa prezicem niciodata ce se poate intampla. Astfel, cred ca diversitatea si imprevizibilul dau o nota unica fiecarui meci in parte.

Cam rare gafele in fotbal

Desi am fost de cateva ori la meci, nu am vazut niciodata niste faze atat de amuzante precum cele din clipul de mai jos. Mereu am urmarit meciuri desfasurate pe arena din Severin, insa parca lipsite de farmec sau de interes. Daca noi nu avem echipa locala, e clar ca altii vor folosi stadionul nostru. Macar sa mai aduca ceva bani la bugetul local cu aceste inchirieri.

Fotbalul este o comedie, dar mai ales o distractie. Imi aduc aminte de vremurile in care jucam fotbal in fata blocului cu vecinii. Desi au trecut mai bine de 10 -15 ani de atunci, inca privesc cu un aer nostagic acele vremuri. Intotdeauna am fost de parere ca rasul si distractia trebuie sa faca parte din cotidian, din viata de zi cu zi. O viata traita anost nu are rost, avem nevoie si de veselie chiar daca disuctam de fotbal.

 

Articole Recomandate

GAMI OS – EMOJI – Fără Muzica 6 Am spus de multe ori faptul că nu prea sunt de acord cu conținutul creat de tinerii din ziua de azi pentru YouTube (posibil și din cauza vârstei), însă iată, am găsit și excepția de la regulă. Cringe ...
Când vin neamurile pe la tine și te învață să te bați După ce am văzut clipurile de mai jos, am ajuns la concluzia că trebuie să vi le prezint și vouă. Acest moșulică destul de bine făcut, cu destul de multe cunoștințe despre lupte pe care vrea să le împ...
Cu apa-n gură. Bătălia paharelor cu Jimmy Fallon și Jason Moma Despre Jimmy Fallon și The Tonight Show am mai discutat noi. Consider în continuare un această emisiune un model de divertisment care în România nu va exista niciodată. Cum să faci în România entertai...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here