SHARE

Desi sunt mare fan Michael Bolton, abia acuma am dat peste piesa de mai jos. Desi vad ca a fost uplaodata prin 2011, adica in urma cu peste 4 ani, eu nu am vazut-o, nu am auzit-o. Asta ne demonstreaza cat de mare a devenit Youtube in ultimii 5 ani. A crescut atat de mult incat e aproape imposibil sa mai fii la curent cu absolut tot ce misca in materie de muzica.

Cred ca multi or sa priveasca piesa de mai jos si nu or sa inteleaga prea bine despre ce este vorba, probabil ca nici nu o sa intereseze pe cineva atat de mult. Important este ca suna extraordinar de bine si cu siguranta cele aproape 150 de milioane de vizualizari nu sunt false. Parca ii lipsesc pletele din acest clip, ar fi fost mult mai reusit daca isi pastra look-ul anilor 90 cu care ne-a obisnuit in vechile piese.

Il consider pe Michael Bolton unul dintre cei mai bun cantareti din lume la ora actuala si cred ca si-a castigat acest titlu, cel putin in inimile noastre. O voce ca a lui se naste o data la o suta de ani, daca nu chiar mai bine… Ma bucur sa vad ca nu a ramas undeva in anii 90 si iata ca iese la rampa si in 2011. O sa mai dam clipuri cu Bolton pentru ca discutam aici despre muzica de calitate.

Muzica de calitate nu are timp, nu are forma sau acorduri specifice. Aduceti-va aminte de muzica anilor 70 – 80 – 90, inca se mai asculta astazi desi au trecut zeci de ani. Daca va intrebati de ce, raspunsul sta in calitate. Atata timp cat muzica e calitativa o sa fie apreciata si peste 100 de ani. Va las sa ascultati oda lui Jack Sparrow.

Articole Recomandate

Ce a fost mai întâi: maneaua sau greceasca? Am văzut azi la cineva pe Facebook un link cu muzică „de vară” sau „de concediu” mai bine zis. Am dat play, curios fiind mai ales că am văzut titlul grecesc și când colo, ditamai maneaua frate. Piesa ...
Micutzu – AnTanTe Deci cred că doar Micutzu ar fi putut să facă o asemenea piesă. Ce vrea să fie? Păi o piesă rap, hip-hop sau cum vreți voi să o numiți, cântată de niște bărbați vânjoși, golani, cu niște versuri din j...
Mgautier86 lovește din nou – MESSI VS RONALDO – THE BEST SONG Yes, in my mind, I-m always the best. I don-t care what people think. I-m alwys the best. Cam așa se poate traduce mentalitatea de învingător pe care o are marele fotbalist Cristiano Ronaldo. Ei bine,...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here