SHARE

Desi sunt mare fan Michael Bolton, abia acuma am dat peste piesa de mai jos. Desi vad ca a fost uplaodata prin 2011, adica in urma cu peste 4 ani, eu nu am vazut-o, nu am auzit-o. Asta ne demonstreaza cat de mare a devenit Youtube in ultimii 5 ani. A crescut atat de mult incat e aproape imposibil sa mai fii la curent cu absolut tot ce misca in materie de muzica.

Cred ca multi or sa priveasca piesa de mai jos si nu or sa inteleaga prea bine despre ce este vorba, probabil ca nici nu o sa intereseze pe cineva atat de mult. Important este ca suna extraordinar de bine si cu siguranta cele aproape 150 de milioane de vizualizari nu sunt false. Parca ii lipsesc pletele din acest clip, ar fi fost mult mai reusit daca isi pastra look-ul anilor 90 cu care ne-a obisnuit in vechile piese.

Il consider pe Michael Bolton unul dintre cei mai bun cantareti din lume la ora actuala si cred ca si-a castigat acest titlu, cel putin in inimile noastre. O voce ca a lui se naste o data la o suta de ani, daca nu chiar mai bine… Ma bucur sa vad ca nu a ramas undeva in anii 90 si iata ca iese la rampa si in 2011. O sa mai dam clipuri cu Bolton pentru ca discutam aici despre muzica de calitate.

Muzica de calitate nu are timp, nu are forma sau acorduri specifice. Aduceti-va aminte de muzica anilor 70 – 80 – 90, inca se mai asculta astazi desi au trecut zeci de ani. Daca va intrebati de ce, raspunsul sta in calitate. Atata timp cat muzica e calitativa o sa fie apreciata si peste 100 de ani. Va las sa ascultati oda lui Jack Sparrow.

Articole Recomandate

În sfârșit avem Eurodance la X Factor Am spus de multe ori că aș vrea să văd pe cineva la X Factor sau The Voice că vine și cântă o piesă Eurodance, o piesă specifică anilor 90, o piesă care la vremea ei a întors discotecile cu fundul în ...
Alex C face o treabă excelentă cu Berlin Orchestra Celebrul DJ care a înnebunit lumea în urmă cu ceva ani prin intermediul hiturilor de genul „Sweetes Ass In The World” sau „Doktorspiele” s-a apucat de făcut muzică mult mai serioasă. În colaborare cu ...
Cool Coolio Cine nu știe piesa Gangsta's Paradise să se ducă în baie, să-și tragă două palme și apoi să intre să o caute pe YouTube. Discutăm astăzi despre una dintre cele mai marcante piese ale anilor 90, despre...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.