Trupa Eurodance care a facut furori in anii 90 isi are un loc special in inimile noastre, ale tuturor. Daca ne aducem aminte putin de clipurile E-Rotic cu siguranta si astazi multi le privesc cu destul de multa reticenta. E nevoie de destul de mult curaj sa faci asemenea cantece, asemenea clipuri si iata ca oamenii le-au apreciat foarte mult. Muzica Eurodance nu are limite si nu se impiedica de sexualitate. Iata ca tipa asta de la E-Rotic a reusit sa impleteasca muzica Eurodance cu sexualitatea intr-un mod in care nimeni nu s-ar fi asteptat ca e posibil.

Incerc sa imi aduc aminte si de alte trupe inafara de E-Rotic cu asemenea melodii, insa nu reusesc. Astfel, au stabilit un etalon si au ramas unici. Tin sa spun ca E-Rotic a schimbat si mentalitatea. Daca mergem in tari precum Germania unde putem spune ca e izvorul muzicii Eurodance, o sa observam ca acolo oamenii nu au prejudecati si nu au inhibitii asa cum vedem in Romania zilelor noastre. Subiectele TABU nu exista, acolo toata lumea discuta despre orice si nu se rusineaza nimeni atunci cand vine vorba despre sex.

Da, spun ca trupa E-Rotic a ridicat bariera prejudecatilor inca din anii 90 prina ceste clipuri care au prins foarte bine la public. Poate ca avem si noi nevoie de asemenea trupe, insa nu cred ca le vom vedea niciodata la TV din cauza CNA-ului, singura institutie publica din Romania care face legea audio-vizualului. Eu am o problema cu CNA-ul pentru ca de exemplu, au interzis piesele celor de la Parazitii la TV, insa permit emisiuni precum cea a lui Capatos, Madalin Ionescu si asa mai departe. Sunt niste emisiuni de o calitate execrabila care prostesc poporul si trebuiau interzise de cand au aparut, adica prin anii 2000. Haideti mai bine sa urmarim cateva melodii ale trupei E-Rotic.

 

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.