Susan Boyle sau cum sa dai peste nas unei audiente tinere care nu crede in tine. Desi are 47 de ani in momentul concursului, adica atata avea prin 2009… Susan Boyle reuseste sa impresioneze pe toata lumea cu piesa I Dream A Dream din Les Miserables. Daca o sa va uitati la clipul de mai jos pana la capat, o sa vedeti ca si juratii recunosc ca au luat-o peste picior, in gand…

Nimeni nu se astepta la o asemenea performanta, nimeni din juriu, nimeni din public si cu toate acestea, Susan Boyle si-a vazut de treaba si a reusit sa creeze o surpriza extraordinara. Ma gandeam de multe ori ce s-ar intampla daca am avea mai multe Susan Boyle atat in viata de zi cu zi cat si in acele spectacole de televiziune? Cu siguranta prejudecatile nu ar mai fii atat de prezente in viata noastra. Am reusi sa gandim putin diferit si sa vedem realitatea asa cum este, nu cum o conturam noi dupa bunul plac. Daca cineva are 47 de ani asta nu inseamna ca nu are dreptul sa isi indeplineasca visele.

Cea mai mare gresala la aceste concursuri de talente este faptul ca in momentul in care pe scena intra un concurent mai ciudat, mai in varsta sau cu un job maibizar, toata lumea il ia in deradere. Oamenii ar trebui sa ii aprecieze pe acesti concurenti in primul rand pentru ca au avut curajul sa iasa la rampa desi sunt batrani, desi mare parte din viata lor a cam trecut.

Va las sa o urmariti mai jos pe Susan Boyle , la BGT… Cu toate ca tot internetul o stie, trebuie sa o avem in coelctia noastra si sa o tratam cu respctul care i se cuvine din prima, fara sa vedem mai intai clipul ca sa ne facem o parere.

https://youtu.be/8OcQ9A-5noM

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.