Am tot propovaduit pe al nostru site oameni care desi par depasiti de vremuri, reusesc sa fie la moda. L-am vazut pe Ray Jessel de 84 de ani ce a facut furori la AGT 2014, ei bine astazi este vremea sa discutam despre Scatman Joh, tipul care la aproape 60 de ani facea muzica Eurodance atta de indragita si-n ziua de azi.

Scatman say John Paul Larkin s-a nascut pe 13 Martie 1942 si a murit pe 3 dcembrie 1999 la varsta de 57 de ani. A fost original din El Monte, California… Pe langa Eurodance a mai compus si Pop, Jazz….

Piesele lui sunt destul de cautate in ziua de azi, de o mica parte dintre noi. Scatman a ramas in mintea noastra de unde nu cred ca va pelca vreodata. Daca Dumnezeu a fost mai putin ingaduitor cu el, noi cu siguranta putem sa ii mentinem amintirea vie pentru tot restul vietii noastre.

Stateam de multe ori si ma gandeam de ce a reusit, de ce un om de 55 de ani a reusit sa faca muzica Eurodance, de ce nu a ramas captiv in lumea lui cum se intampla de multe ori cu majoritatea batranilor? Ei bine, se pare ca unii isi depasesc conditia si reusesc sa stea la inaltimea asteptarilor pentru o buna perioada de vreme. Sunt sigur ca daca nu ar fi murit la 57 de ani, Scatman ar fi iesit la rampa si la 90 de ani fara nici cea mai mica problema.

Pacat ca nu se mai face muzica atat de buna precum reusa Scatman… Cred ca nici interes nu mai este si sicner sa fiu vedem cu totii cat de mult inseamna muzica Eurodance pentru societatea contemporana. A ramas o nisa si atat, un grup restrans de oameni mai asculta asa ceva…

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.