De multe ori suntem judecati dupa cum aratam, nu dupa ce avem in interior. Pe masura ce avansam ca societate tot mai des pierdem din vedere sufletul sau calitatile ce nu se vad la prima strigare. La prima strigare se vede aspectul fizic iar povestea lui Charllote And Jonathan are sa lamureasca destul de mult lucrurile.

Atunci cand ai 17 ani si ai 150 de kile, toata lumea se uita la tine cu destul de multa neincredere, glumeste in mod rautacios si de cele mai multe ori isi bate joc. Da, trebuie sa spunem lucrurilor pe nume si sa recunoastem faptul ca traim intr-o lume a prejudecatilor, in unele tari mai evidente, in altele mai putin. Da, Romania face parte din tarile in care prejudecatile sunt la putere…

Charllote And Jonathan sunt un cuplu care au venit la BGT pentru a concura. Din momentul in care intra pe scena, se aud deja rasete in fundal si destul de multa mirare, ceva de genul “oare ce vrea si grasul asta sa mai faca?” Atunci cand spune ca o sa cante opera, deja lumea se uita cu neincredere la el… Ceva de genul “Asta, sa cante? Asta-i buna…”

Bineinteles ca cei doi au avut o aduitie extraordinara in care Jonathan a iesit in evidenta destul de mult cu vocea sa asemanatoare lui Pavarotii. Ei sunt dovada clara ca aspectul fizic nu conteaza niciodata si ca suntem in esenta niste oameni destul de rai, care judecam dupa aparente. Stiti cum se spune, nu trebuie sa judeci o carte dupa coperta, trebuie sa citesti ce scrie fila cu fila.

Aspectul fizic in ziua de azi conteaza destul de mult, din pacate, suntem o societate cladita pe prejudecati, poate cineva sa conteste acest aspect? Va las sa ii urmariti pe Charllote And Jonathan, cei doi tineri care au reusit sa invinga teama de ridicol si sa dea o palma tuturor celor care i-ai disconsiderat.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.