SHARE

Cred ca ascult aceasta piesa de cel putin 5 ori pe zi. Bine, imi sta si in fire sa ascult aceleasi piese de N ori daca-mi plac. In clipul de mai jos il avem pe Andreas Kümmert ce interpreteaza piesa Rocketman (Elton John) la o audutie pe nevazute de la The Voice Germany 2013. Desi au trecut aproape 2 ani de atunci, eu continui sa mai ascult piesa lui, mi se pare mai buna de cat originalul.

Mereu am spus ca la The Voice, apar oameni ce reusesc sa interpreteze niste piese mai bine de cat artistul in sine. Am vazut atatea piese bune la The Voice Germany, incat abia astept sa inceapa noul sezon. As vrea sa pot spune acelasi lucru si despre The Voice Romania, insa … nu. Oamenii sunt destul de stersi, cei care participa la auditiile pe nevazute din Romania si nu are rost sa mai intrebam de ce.

In romania cu siguranta nimeni nu isi face treaba mai departe de cat niste limite primare. Ma gandeam de multe ori la primul episod din Vocea Romaniei, cu Canaf, Chircu, Lazar si asa mai departe, niste oameni capabili sa faca spectacol in adevaratul sens al cuvantului fara sa se dea peste cap. Stau si intreb, unde sunt concurentii din primul sezon de la Vocea Romaniei? S-au pierdut in neant si in dezinteres.

Odata terminat concursul, nimeni nu mai are interesul sa duca mai departe concurentul, nici macar pe cel care a castigat. Acesta ramane cu banii, o ia de la zero de unde era inainte de a participa la emisiune. L-au vazut cativa oameni la TV si atat, sa nu mai zic cei care finalizeaza concursul inainte de ultimele etape… Vrem si noi macar un Andreas Kümmert pe sezon la Vocea Romaniei.

 

Articole Recomandate

Cântăreți celebri în urmă cu +20 de ani, dar și acum. Vezi cine a îmbătrânit și ... Muzica anilor 70-80-90 mi se pare de departe cea mai calitativă din întreaga istorie. Partea bună este că mulți artiști care erau celebri pe-atunci, încă nu și-au încheiat cariera. Mulți dintre ei înc...
Untold Festival 2017 (5,5 Hours Set) Anul trecut, în 2017, a avut loc un eveniment pe care sincer, nu-l vedeam petrecându-se în România. Este vorba despre UNTOLD, festival de muzică trance. Deși românii nu prea știu ce-i aia trance, fiin...
Gaia live at A State Of Trance 650 / Ultra Music Festival 2014 Așa sună unele dintre cele mai bune minute din istoria muzicii TRANCE. Totul s-a întâmplat în 2014 în cadrul Ultra Music Festival, prin prisma A State of Trance. Clipul a adunat până acum vreo 2 milio...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here