SHARE

Cand aud piesa asta nu pot de cat sa ma gandesc la cat de romantici erau oamenii nu cu mult timp in urma. Atunci cand existau asemenea piese, asemenea filme, exista si un public, o piata de desfacere pentru asa ceva. Da, in urma cu 20 de ani, romantismul era posibilitatea perfecta de a face bani. Iata cum Dirty Dancing a reusit sa devina unul dintre cele mai vizionate filme din istorie.

Nu stiu cati dintre voi ati vazut filmul, insa cu siguranta majoritatea sunt fete pentru ca ele au mai pastrat oleaca de romantism inca vie. Baietii pe alta parte, au cam abandonat tot ce inseamna gest gentil si aliura de gentleman. Romantismul nu mai are cautare in ziua de azi si din pacate nu putem sa face nimic in aceasta privinta. Vremurile se schimba si nu le putem tine in loc.

Mi-as fi dorit sa pot tine in loc anii 90, sa traiesc vesnic in acea era a bunului simt si a romantismului. Din pacate nu se poate. Oamenii evolueaza si odata cu ei, si obiceiurile. Nu ne putem astepta ca totul sa se schimbe mai putin temperamentul uman. Ne indreptam incet dar sigur catre o lume rece, lipsita de senimente si de dorinta de a spune lucrurilor pe nume. Suntem fortati sa mergem catre aceasta directie de o era a vitezei asupra careia nu mai avem nici un control.

Aveti mai jos cateva secvente din Dirty Dancing, alaturi de piesa Hungry Eyes… Cele doua se potrivesc perfect, mana in mana si reprezinta un etalon al muzicii si filmului din ultimii 30 de ani. Avem nevoie de asemnea filme ca sa ne dam seama cat de mult s-au schimbat lucrurile in acest interval. Devenim din ce in ce mai nepsatori si mai reci, cu toate ca poate nu asta ne dorim. Schimbatea vine treptat si continuu, astfel ca nu toata lumea o sesizeaza.

Articole Recomandate

Ce a fost mai întâi: maneaua sau greceasca? Am văzut azi la cineva pe Facebook un link cu muzică „de vară” sau „de concediu” mai bine zis. Am dat play, curios fiind mai ales că am văzut titlul grecesc și când colo, ditamai maneaua frate. Piesa ...
Micutzu – AnTanTe Deci cred că doar Micutzu ar fi putut să facă o asemenea piesă. Ce vrea să fie? Păi o piesă rap, hip-hop sau cum vreți voi să o numiți, cântată de niște bărbați vânjoși, golani, cu niște versuri din j...
Mgautier86 lovește din nou – MESSI VS RONALDO – THE BEST SONG Yes, in my mind, I-m always the best. I don-t care what people think. I-m alwys the best. Cam așa se poate traduce mentalitatea de învingător pe care o are marele fotbalist Cristiano Ronaldo. Ei bine,...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here