Ascult BUG Mafia inca din anii 90, pot spune ca am crescut cu ei si ca sunt una dintre trupele mele preferate care culmea, au rezistat pe piata 20 de ani. Dupa cum stiti, muzica buna nu are timp, asa cum muzica internationala a anilor 80 este inca foarte ascultata in ziua de azi, asa si BUG Mafia…

Din pacate, datorita genului nu prea auzi la radio prea des Mafia, e de inteles. Cu toate ca in ultimii ani au incetat sa mai scoata piese imposibil de difuzat, acestia au ramas intr-un fel in dizgratia posturilor de radio datorita istoricului lor. Cred ca pe ProFM am auzit “Sa cante trompetele” si cam atat, in rest nimeni, nimic, nici macat o piesa.

As vrea sa se auda Mafia pe toate posturile de radio, nu numai pe ProFM. Dupa 20 de ani de facut muzica buna, cred ca sia-u castigat macar dreptul de a fi difuzati la radio. Avem nevoie de Mafia, cel putin noi, cei care am crescut cu ei in copilarie, cei care le ascultam casetele pe ascuns si ne prindeau diminetile cu castile pe urechi.

Scandalul cu La Familia este unul cat se poate de romanesc. Asa se intampla la noi, cineva iti da o paine, apoi tu iti bati joc si te porti ca ultimul taran. Nu stiu ce parere aveti voi despre Puya, insa mie unul nu mi se pare cel mai inteligent om de pe planeta. Fara sa se supere nimeni, asa mi se pare mie. Daca o mai avea fani, sa suporte si criticile.

Niciodata nu mi-au placut scandalurile. Nu sunt genul care se hraneste cu scandal si nu mi-a placut niciodata barfa. Nu am nevoie de asemenea mizerii si imi pare ru ca totusi ele apar in muzica romaneasca. Sunt curios daca astazi Puya o fi platit cel 15 mii 😀

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.