Desi nu am crescut prea mult si prea bine in anii 90, am ramas cu muzica aceea in suflet. Iubesc muzica Eurodance mai mult c aorice alt gen si desi in ziua de azi nu se mai fabrica acest gen, ascult piesel vechi, care desi au vreo 20 de ani vechime nu mi s-au parut niciodata rasuflate sau depasite. Muzica Eurodance nu are varsta, ramane vesnic tanara si vesnic la moda pentru cei care o adora.

Magik Force – Body & Soul este una dintre piesele etalon ale anilor 90, a muzicii Eurodance. Avem parte in ea de ritmul nebun, vocea puternica feminina si rap. Linia melodica amestecata cu beatul Eurodance au creat o piesa exceptionala. Deh, se facea muzica buna in anii 90, pacat ca acesti ani atat de frumosi nu au ramas in loc. Mi-ar fi placut ca muzica sa nu mai evolueze niciodata mai departe de anii 90.

Evolutia muzicii nu tine de ce-mi doresc eu sau altul. Muzica se duce incotro dicteaza publicul. Daca publicul doreste o muzica de calitate, exista muzica de calitate. Daca publicul isi doreste o muzica comerciala de slaba calitate, muzica comerciala de slaba calitate o sa primeasca. Este exact ca la TV, daca telespectatorii vor paine si circ, paine si circ primesc de la producatori.

As putea sa ascult Magik Force – Body & Soul la infinit. Sa o tin pe REPEAT o zi intreaga si nu ma saptur de ea. Asa era muzica odata, cantecele erau despre muzica, suflet, ritm, dans, vise. Anii 90 erau recunoscuti pentru dansul nebun, energic si plin de VIATA. Avem nevoie de anii 90 in viata noastra, cel putin eu, mare amator de Eurodance…

Etalonul muzicii Eurodance nu se va schimba niciodata si ma voi buucra intitdeauna cand voi gasi piese asa bune pe Youtube.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.