Becurile cu led au inceput sa devina din ce in ce mai cunoscute la nivel mondial dupa ce tehnologia led a castigat un Nobel. Atunci cand cineva atesta o tehnologie la nivel atat de inalt, lucrurile incep sa se miste. Practic, acesta este modul in care tehnologia avanseaza: cineva inventeaza, altcineva atesta faptul ca inventia este de real folos. In mod normal, nimeni nu inventeaza un obiect daca nu aduce un plus de utilitate. Avansul tehnologic pe asta se bazeaza, pe faptul ca oamenii vor avea o viata mai usoara lucrand cu tehnologia.

Beculrile cu LED au ajuns in piata de consum de mult timp, insa oamenii inca nu sunt constienti de avantajele lor, asa ca am decis sa aducem aici pe scurt cateva dintre cele mai importante avntaje pe care acestea le au.

5 motive sa cumperi numai leduri

  • Cel mai important avantaj, il reprezinta consumul de energie electrica. Chair daca toata lumea si-a pus in casa becuri economice, niste leduri nu se compara cu becurile economice niciodata din punct de vedere al consumului. Ledurile consuma mult mai putin chiar daca pare incredibil.
  • Puterea este mult mai mare de cat cea a becurilor economice. Ledurile reusesc prin constructie sa ofere o lumina foarte puternica cu un consum foarte mic de energie. Acesta este viitorul, becurile care dau un randament foarte bun: consum mic si putere mare. Nu are rost sa va mai chinuiti cu becurile economice chioare.
  • Fiabilitatea iese in evidenta. Ledurile nu se ard de cat in conditii extreme. Daca v-ati saturat sa schimbati becuri prin casa din pricina faptului ca acestea se ard, cu siguranta niste leduri o sa va scuteasca de aceasta munca.
  • Durabilitatea este unul dintre atuurile principale ale becurilor cu led. Cu siguranta sunt garantate pentru mii sau chiar zeci de mii de ore de functionare, asa ca daca doriti anduranta, becurile cu led sunt solutia.
  • Pretul destul de mic ar trebui sa va convinga in cazul in care argumentele de mai sus au esuat. Becurile cu led au cel mai bun raport calitate – pret de pe piata in momentul actual, socotit la orele de functionare bineinteles. Sunt o solutie ieftina care ramane ieftina si in timp, nu numai la momentul achizitiei. Daca va doriti niste becuri ieftine, cele cu led sunt solutia
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.