SHARE

Trebuia sa fac un articol despre Rick Washington pentru ca interpretarea lui pentru piesa Right here waiting mi se pare una exceptionala. Am cautat pe Youtube ceva cover care sa-l bata pe Wick Washington, insa nici pomeneala de asa ceva. Poate ca lumea nu gusta piesa Right here waiting asa de mult? Eu unul nu cred, insa este o piesa destul de dificil de interpretat.

The Voice Germany este unul dintre cele mai puternice show-uri de televiziune la ora actuala. Dintre toate The Voice, ei cam sunt singurii ce reusesc sa aibe mereu concurent extraordinar de talentati si finalisti care ajung cineva in lumea muzicii. Bine, Germania oricum a fost una dintre tarile locomotiva pentru muzica anilor 80 si 90, asa ca nu trebuie sa ne miram de acest lucru.

Am adaugat interpretarea lui Rick Washington la favorite si nu regret. Cand am chef de un cover serios, intotdeauna apelez la acea lista. Imi tin acolo toate interpretarile de la The Voice, interpretari care au reusit sa stranga milioane si milioane de vizualizari. Evdent, aceste vizualizari nu fac altceva de cat sa reflecte realitatea. O piesa buna va fii intotdeauna apreciata.

Va las sa urmariti clipul cu lui Rick sau mai bine zis auditia lui. Imi pare rau ca nu avem si noi la The Voice concurenti atat de buni, insa cine stie? Poate din generatia tanara or sa inceapa sa rasara si oameni capabili sa inteleaga muzica si sa o duca la nivelul urmator. Am spus mereu faptul ca Romania nu mai produce muzica de calitate, insa nici nu ne dam silinta la nivel national. Nu exista suport pentri tinerele talente in materie de orice, nu numai de muzica. Poate peste 30 de ani se schimba lucrurile si la noi.

 

 

Articole Recomandate

Mc Lynchy și IRM Astăzi o să vorbim despre rap-ul irlandez și despre Mc Lynchy. Nu știu voi dacă ați auzit despre acest „gen muzical”, însă mie îmi place foarte mult mai ales în ideea în care discutăm despre improviza...
Concurentul de 10 ani care a stins lumina celor trei bucătari planetari Cine a spus că în România nu mai există tineri talentați și înzestrați de la Dumnezeu, să-și dea două palme și să iasă din cameră. Astăzi vom discuta despre fenomenul Alexandru Mîrț care la numai 10 a...
Celine Tam este viitoarea Celine Dion America's Got Talent 2017. Bine, nu doar juriul a rămas cu gura căscată, ci întreaga lume. Audiția ei a apărut ieri pe YouTube și în mai puțin de 24 de ore clipul ei a adunat 3 milioane de vizualizări...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here