Olanda este una dintre tarile care au reusit in timp sa creeze un The Voice destul de puternic alaturi de Germania. Cele doua tari conduc detasat la capitolul talente si acest lucru se observa in auditiile pe nevazute. Jean-Pierre Schrijver a ales sa cante o melodie pe care nu oricine o poate interpreta. Chareless Whisper este melodia lui George Michael si din cate am vazut pe Youtube, nu multi sunt cei care reusesc sa faca un cover.

Jean-Pierre Schrijver nu a reusit din pacate sa intoarca nici un scaun. A avut ocazia, insa juriul a simtit ca nu a dat tot ce poate. Putea mai mult dar nu a dat. Asa sunt oamenii, nu au incredere in ei, vin la asemenea competitii doar ca sa le treaca in palmares si asa mai departe. Nu cred ca si-a dorit destul de mult sa se intoarca scaunele, alta explicatie nu am. Eu unul daca as fi fost in juriu m-as fi intors pentru ca l-am simtit pe Jean-Pierre Schrijver drept un caracter ce poate fi modelat, o voce buna care desi nu a dat tot ce a putut, merita o sansa.

In clipul de mai jos o sa va facti singuri parere despre Jean-Pierre Schrijver, tipul care a avut curaj sa cante piesa lui JM… Eu unul zic ca are talent si merita macar un scaun intors. Acuma, fiecare cu parerea lui. O sa mai postam si alte clipuri de la asemenea emisiuni pentru ca avem o lista intreaga cu asemenea oameni destul de talentati. The Voice Holland si The Voice Germany sunt au reusit sa faca senzatie in showbizz si sa produca muzica de calitate. Asteptam si la The Voice Romania concurenti precum Jean-Pierre Schrijver, insa nu sunt sigur ca vom vedea prea curand.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.