Nu stiu cat de inteligenti sunt americanii, insa cu siguranta au o imaginatie destul de bogata atunci cand vine vorba de farse. Faptul ca Youtube a devenit o sursa de venit pentru oricine doreste sa incerce u Vlog, a impins imaginatia unora dincolo de orice limita. Din aceasta pricina, gasim pe Youtube o sumedenie de clipuri ce surprind diverse farse, din care incercam si noi sa facem un fel de TOP 10.

In Romania cu siguranta nu o sa vezi asemenea clipuri pentru ca noi gandim altfel. Nu stiu de ce, insa americanii mi se pare ca au un mod de gandire mult mai simplu de cat al nostru. Pur si simplu nu se complica. Logica lor functioneaza de minune iar cest lucru ii ajuta sa compuna cele mai ciudate si amuzante farse pe care va invit si pe voi sa le urmariti in clipul de mai jos.

In Romania, Youtube inca nu a devenit un partener profitabil pentru cei ce doresc parteneriat, pentru ca toata lumea foloseste AdBlock Plus si alte addon-uri pentru browsere ce te ajuta sa scapi de publicitatea scaitoare. Suntem genul de oameni care nu avem rabdare si care nu intelege. Nu avem rabdare sa urmarim 10s de publicitate si nu intelegm ca daca nu urmarim acele reclame, cei care posteaza clipuri nu vor face nici macar un cent. Prea putini bani ies din numarul de abonati sau vizualizari, asa ca toate se leaga la un moement dat.

Va las sa urmariti cele mai interesante farse intr-un singur clip. Stiu ca poate le veti considera pe unele dintre ele slabute, insa inclin sa cred ca per total este o compilatie destul de reusita. Dupa cum spuneam, e nevoie de destul de multa imaginatie pentru a reusi sa pui la cale o farsa precum prima, cea cu pompierii…

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.