Dupa cum spune si titlul, nazdravania se petrece in orasul nemtesc Karlsruhe, unde un ticket pentru parcare ilegala a aparut in parbrizul sculpturii lui Erwin Wurm. In imagini, avem un Mercedes arcuit, evident o sculptura, atat de tipica pentru artistul Erwin Wurm care a devenit celebru pentru asemenea capodopere, majoritatea fiind vehicule alungite, arcuite, umflate, rasucite, in forme imposibil de replicat sau de explicat.

parking-1

Ei bine, o astfel de sculptura, un Mercedes camioneta folosita pentru transportarea de alimente a aparut pe strazile din Karlsruhe, Germania. Se pare ca un politist nu a fost de acord cu locatia in care statuia “poposise”, asa ca a decis sa-i aplica strasnic o amenda.

Uite ca si Germania are nebunii ei, ori niste oameni cu destul de mult umor. Eu unul cred ca a fost o gluma, iar cei care au facut-o au lasat ticketul in parbriz pentru amuzamentul celorlalti. Nu mi-l imaginez nici macar pe Erwin Wurm conducand asa ceva pe strazile Germaniei, poate doar in imaginatia lui sa conduca un Mercedes arcuit in acest hal.

Mai in gluma, mai in serios, ne-am amuzat teribil pe aceasta tema si cu siguranta se vor amuza si altii la randul lor. Nu vezi in fiecare zi o sculptura sub forma de masina, mai ales arcuita, cu un ticket de parcare in parbriz…

parking-2

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.