Hotelurile din Romania au o problema destul de grava in ceea ce priveste organizarea. Nu stiu cum s e face, insa de fiecare data cand m-am cazat pe la un hotel in tara, mereu am gsit un angajat care face toane si mutre. Cu alte cuvinte m-am lovit de lipsa de respect fata de client. De multe ori ma intrebam de ce se intampla treaba asta si am ajuns la concluzia ca patronii sunt de vina. De multe ori, in Romania, daca ajungi sa dai salarii ti se urca sefia la cap si te crezi ceva stapan de sclavi, consideri ca ai niste sclavi la munca ce nu au voie niciodata sa-ti iasa din cuvant si drept urmare, nemultumirea angajatilor se vede in relatia hotel – turist. Nu stiu daca este tocmai corect sa spun ca hotelurile cazeaza turisti in Romania, insa intelegeti despre ce discutam.

De multe ori, ma uit in oras si ma intreb din ce traiesc unele hoteluri / pensiuni, pentru ca nu vad niciodata masini in parcarile lor. Probabil traiesc din nunti si botezuri, parastase si cam atat. evident, sunt niste modalitati de a spala ceva bani, insa ne vedem de treaba noastra, nu? Ma intrebam si eu doar. Cred ca daca as merge ina ceste hoteluri sa ma cazez, as avea ocazia sa stau intr-o camera pe care nu a folosit-o nimeni niciodata de cand s-a construit cladirea. Nu vreau sa par rautacios, insa trebuie sa spunem lucrurilor pe nume si sa privim societatea asa cum este ea, nu trebuie sa o deformam astfel incat sa vedem numai lucrurile ce ne convin. Tuturor ne-ar place sa traim intr-o soceitate exemplara, incapabila de rautate, insa iara ca nu se prea poate.

Am fost cazat la multe hoteluri dupa cum va povesteam mai sus si cele mai mari deficiente le-am observat la capitolul lenjerii de pat. Managerii nu prea au grija la acest aspect, insa in toate cate am fost lenjeria era de proasta calitate, cea mai ieftina posibil si destul de uzata. Mai trebuie inlocuita si ea din cand in cand cred… Atata timp cat exista www.lenjerii-hoteluri.ro nu cred ca managerii au motive sa treaca cu vederea problema calitatii. Desi traim in Romania, preturile hotelierilor sunt destul de mari, asa ca asteptam si noi calitate pe masura. Nu se poate sa avem preturi de strainatate si conditii de Romania, e impotriva logicii. Ma leg de lenjeria de pat pentru ca mi se pare cea mai elementara grija a hotelierilor. Ca doar nu vine nimeni la hotel ca sa petreaca, cu exceptia nuntilor bineinteles, ca doar toate hotelurile au restaurante, dar in rest, lumea vine sa doarma si patul trebuie sa fie impecabil.

Clar, in 90% din cazuri, paturile sunt oricum numai confortabile nu, aspectul contand destul de mult. Un somn linistit si calm e tot ce-ti trebuie dupa o zi intreaga de bantuit prin tara. Nu ai nevoie de probleme si neplaceri din cauza angajatilor tafnosi sau din cauza camerelor destul de precar pregatite pentru cel care da bani sa doarma in ele.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.