SHARE

Am spus de multe ori ca Alex C mi se pare DJ-ul perfect. Nu pentru ca reuseste sa aduca muzica de club pe acorduri de Eurodance in anul 2015, ci pentru faptul ca se pricepe sa faca muzica. Trebuie sa recunoastem faptul ca majoritatea DJ-ilor prefera sa mixeze piese deja scoase de cineva pe piata, asa ca nu mi se par niste profesionisit. Alex c in schimb, este un profesionist din toate punctele de vedere.

Ma uit la clipul de mai jos la discuteca cu pricina, las la o parte muzica, DoktorSpiele si alte acorduri si ma uit in jur. Vad acolo o multime de tineri care se distreaza, care danseaza de rup incalatarile si care per total, se simt extraordinar de bine. As vrea sa existe si la noi asemenea cluburi, in care scopul sa fie dansul si distractia, nu bautura si agatatul pitipoancelor.

Evident, nu o sa avem vreodata parte de asemenea discoteci, din pacate, pentru ca noi, spre deosebire de niemni, intelegem distractia in alt fel. Pur si simplu suntem altfel. Noi nu intelegm distractia fara alcool si fara sa ne dam gongoi. E destul de pacat ca ne pierdem intr-un asemenea mod societatea, fara sa reusim sa devenim occidentali. Ei se duc intr-o directie si noi in alta. Nu as vrea sa imi imaginez tara asta peste 10 ani, caci nu pot. Cine stie unde va ajunge gradul de depravare sau gradul de degradare atat a mentalitatii colective cat si al oamenilor in sine.

Pe masura ce timpul trece, constat ca suntem din ce in ce mai dificili ca si caractere si nu spun asta in sensul bun. Din pacate, personalitatea incepe sa devina ceva atat de sters si atat de relativ, incat e din ce in ce mai greu sa vezi oameni care adora muzica lui Alex C, desi tinerii nemti danseaza de rup opincile pe aceasta muzica.

 

Articole Recomandate

În sfârșit avem Eurodance la X Factor Am spus de multe ori că aș vrea să văd pe cineva la X Factor sau The Voice că vine și cântă o piesă Eurodance, o piesă specifică anilor 90, o piesă care la vremea ei a întors discotecile cu fundul în ...
Alex C face o treabă excelentă cu Berlin Orchestra Celebrul DJ care a înnebunit lumea în urmă cu ceva ani prin intermediul hiturilor de genul „Sweetes Ass In The World” sau „Doktorspiele” s-a apucat de făcut muzică mult mai serioasă. În colaborare cu ...
Cool Coolio Cine nu știe piesa Gangsta's Paradise să se ducă în baie, să-și tragă două palme și apoi să intre să o caute pe YouTube. Discutăm astăzi despre una dintre cele mai marcante piese ale anilor 90, despre...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.