SHARE

Am spus de multe ori ca Alex C mi se pare DJ-ul perfect. Nu pentru ca reuseste sa aduca muzica de club pe acorduri de Eurodance in anul 2015, ci pentru faptul ca se pricepe sa faca muzica. Trebuie sa recunoastem faptul ca majoritatea DJ-ilor prefera sa mixeze piese deja scoase de cineva pe piata, asa ca nu mi se par niste profesionisit. Alex c in schimb, este un profesionist din toate punctele de vedere.

Ma uit la clipul de mai jos la discuteca cu pricina, las la o parte muzica, DoktorSpiele si alte acorduri si ma uit in jur. Vad acolo o multime de tineri care se distreaza, care danseaza de rup incalatarile si care per total, se simt extraordinar de bine. As vrea sa existe si la noi asemenea cluburi, in care scopul sa fie dansul si distractia, nu bautura si agatatul pitipoancelor.

Evident, nu o sa avem vreodata parte de asemenea discoteci, din pacate, pentru ca noi, spre deosebire de niemni, intelegem distractia in alt fel. Pur si simplu suntem altfel. Noi nu intelegm distractia fara alcool si fara sa ne dam gongoi. E destul de pacat ca ne pierdem intr-un asemenea mod societatea, fara sa reusim sa devenim occidentali. Ei se duc intr-o directie si noi in alta. Nu as vrea sa imi imaginez tara asta peste 10 ani, caci nu pot. Cine stie unde va ajunge gradul de depravare sau gradul de degradare atat a mentalitatii colective cat si al oamenilor in sine.

Pe masura ce timpul trece, constat ca suntem din ce in ce mai dificili ca si caractere si nu spun asta in sensul bun. Din pacate, personalitatea incepe sa devina ceva atat de sters si atat de relativ, incat e din ce in ce mai greu sa vezi oameni care adora muzica lui Alex C, desi tinerii nemti danseaza de rup opincile pe aceasta muzica.

 

Articole Recomandate

Cântăreți celebri în urmă cu +20 de ani, dar și acum. Vezi cine a îmbătrânit și ... Muzica anilor 70-80-90 mi se pare de departe cea mai calitativă din întreaga istorie. Partea bună este că mulți artiști care erau celebri pe-atunci, încă nu și-au încheiat cariera. Mulți dintre ei înc...
Untold Festival 2017 (5,5 Hours Set) Anul trecut, în 2017, a avut loc un eveniment pe care sincer, nu-l vedeam petrecându-se în România. Este vorba despre UNTOLD, festival de muzică trance. Deși românii nu prea știu ce-i aia trance, fiin...
Gaia live at A State Of Trance 650 / Ultra Music Festival 2014 Așa sună unele dintre cele mai bune minute din istoria muzicii TRANCE. Totul s-a întâmplat în 2014 în cadrul Ultra Music Festival, prin prisma A State of Trance. Clipul a adunat până acum vreo 2 milio...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here