Nu stiu ce parere aveti voi despre povestile lui Gaben si nici nu ma intereseaza… Ca sunt inventate, ca sunt scornite, nu are nici cea mai mare importanta. Eu ma bucur de ele si de comicul lor fara sa stau acuma sa analizez daca e adevarata sau nu. Pai cum ar fi acuma sa nu mai radem niciodata la bancuri doar pentru ca sunt inventate. Chiar nu ma intereseaza cine ce spune, mie-mi plac povestile lui.

La bac… Sa te apuci sa scrii listele cu 90% din elevi picati mi se pare trollingul suprem. Adica o scoala intreaga sa vada niste rezultate aiurea lipite de niste golani pusi pe farse :)))) Imi aduc aminte de perioada cand am dat eu bacul… Stateau de la 2 noaptea sa astepte rezultatele desi se afisau abia a doua zi si toata lumea stia treaba asta. Nervii erau intinsi la maxim, toata lumea era stresata. Cred ca era cel mai prost moment pentru a face o farsa :))))

Cum zice si Gaben, noroc ca nu au fost linsati de mase, altfel nu cred ca mai avea cine sa povesteasca in ziua de azi asemenea patanii :)) Nu as vrea sa imi imaginez ce s-ar fi intamplat daca cine asi-ar fi dat seama ca este o farsa, insa, din pricina tensiunii si a stresului, nimeni nu s-a dat seama ca hartiile erau pe dinafara lipite, nu inauntru cum se obisnuieste…

Oricum, bacul in ziua de azi a ajuns o gluma proasta, prost interpretat de dascali, de ministri care schimba regulile de la un an la altul, de elevi care nu vor sa il mai dea si asa mai departe. Nu e de mirare ca avem 30% promovabilitate la bac. E nevoie si de soferi de tir si de mecanici, insa inainte de toate e nevoie si de carte.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.