Cine nu il cunoaste pe Mister Bean? Bean este actorul complet, actor care desi a jucat un singur personal o viata intreaga, a reusit cu brio sa scoata hohote de ras si de la cel mai trist chip. Faptul ca teatrul lui Bean nu implica vorbe, cu siguranta a reusit sa isi atraga milioane de fani internationali.

In clipul de mai jos, il avem pe Bean la ceremonia de la Olimpiada, Londra, 2012. Nu stiu cum mi-a scapat pana acuma cest clip, insa abia acum am dat de el, la mai bine de 3 ani de la momentul cu pricina. Oricum, niciodata nu este prea tarziu atunci cand vine vorba despre Bean… Il urmaresc intotdeaua cu cea mai mare placere, indiferent de ocazie.

Daca stau sa ma gandesc mai bine care episod din Bean mi-a placut mai mult, nu cred ca as putea sa indic unul anume, desi mi-ar putea trece prin minte cel in care se duce la scoala, cel cand isi cumpara televizor, cel in care isi varuieste garsoniera cu petarda si asa mai departe. Cu siguranta mai sunt si alte episoade memorabile, insa deocamdata nu mi le amintesc. Cert este ca am urmarit toate seriile lui Mister Bean si daca stau sa ma gandesc mai bine, le-as mai urmari odata. Ben reuseste intr-un mod destul de simplu sa ma faca sa rad. Rolul lui, insemnand un copil de 10 ani care se poarta stupid, tipic varstei lui reuseste sa starneasca hohote de ras de la toata lumea, nu numai de la mine. Dupa cum spuneam, Bean vinde un teatru international, nu doar local in Marea Britanie. Rowan Atkinson pe numele sau, Bean va ramane o celebritate colosala in domeniul teatrului televizat sau nu.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.