Melodia de mai jos reprezinta cel mai bine muzica de club ruseasca, pe care am imbratisat-o saptamana aceasta. Se apropie putin cu o combinatie de trance + eurodance asa ca nu avea cum sa nu-mi faca cu ochiul. Imi pare rau ca nu am descoperit mai devreme acest canal, care se numeste Russian Club Hits si poate fi ascultat pe di.fm.

Se pare ca in ciuda faptului ca radioul ramane o cale de comunicatie depasita, exista foarte multi ascultatori online. Fie ca lucrezi si ai nevoie de ceva muzica de fundal, fie ca alergi si asculti pe telefonul mobil, radioul ramane intotdeauna o sursa de divertisment. Eu ascult di.fm pentru ca au muzica buna. Nu ma regasesc in melodiile romanesti propagate pe undele noastre, asa ca nu ma complic cu KissFm, ProFm si asa mai departe. Mai ascult din cand in cand Europa FM, insa nu cine stie ce… Ma enerveaza emisiunile care se nimer in direct atunci cand am eu chef de muzica si invers… Sa nu mai zic de spoturile publicitare de 20 de minute. De multe ori incep sa cred ca latura comerciala a radiourilor va fi cea care la va sapa groapa la un moment dat. Adica dupa ce ca discutam despre o tehnologie cu utilitate din ce in ce mai scazuta, o mai umplem si de reclame. Nimic nu e mai aiurea de cat sa stai in masina sa asculti 5 minute de reclame, sau sa pleci la alergat 30 de minute si sa prinzi 10 minute de reclame…

Radiourile acestea cu specific rusesc ramane singurele pe care le mai ascult cat de cat, alaturi de Tance, Vocal Tance si Classic Eurodance… Cu toate acestea, sper sa apara si in Romania radiouri capabile sa ofere muzica de calitate, daca straina nu.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.