Oamenii au caractere destul de ciudate uneori, iar nentelegerile ne fac sa ne dorim rezolvarea conflictului prin bataie. Cred ca asa a inteles societatea contemporana ca se rezolva certurile… Din pacate, bataia nu foloseste nimanui la nimic si nu ar trebui sa recurgem la asemenea gesturi niciodata. Totusi, ce faci daca cineva te ataca? Sa zicem ca nimeri un bizon care nu intelege faptul ca bataia nu e buna la nimic si vrea sa te ciomageasca cu orice pret. Se pare ca unii au o placere deosebita ranind fizic e altii si ar trebui internati , insa noi suntem cei care am construit o asemenea societate.

In clipul de mai jos aveti un tip care evita toate loviturile fara sa riposteze, doar miscandu-si capul. Nimeni nu reuseste sa-i aplice un pumn zdravan dupa cum veti vedea in clip. Desi are doar 20 de milioane de vizualizari, cred ca este suficient cat sa creeze o impresie foarte buna pentru cei care sunt impatimiti ai ratei like – dislike. Adevarul este ca nici eu nu ma uit la clipurile care au foarte multe dislike-uri. Nu vreau sa imi pierd timpul asa ca prefer sa ma iau dupa acest etalon. Pana acum, nu m-am inselat…

Mie cel putin mi s-a parut foarte eficienta metoda, insa nu trebuie aplicata intr-o lupta. Ideea de a-ti face adversarul sa oboseasca nu cred ca te va ajuta sa castigi. Din moment ce deja esti implicat in lupta, trebuie sa realizezi faptul ca scopul tau este sa ramai in picioare. Cred cu tarie in metodele de auto aparare, insa nu sunt de acord doar cu apararea, la fel cum zice si tipul la finalul clipului. Asadar, daca vreti sa vedeti cum evitati o serie de lovituri intr-o lupta de strada, urmariti clipul de mai jos.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.