Vine un moment in viata fiecaruia cand facem pasul… Da, cumparam un inel de logodna si asa incepe totul.. Incepe o poveste care nu are decat un singur sfarsit: casatoria. Atunci cand cumperi un inel de logodna ai gandurile tale, de mult aranjate… Ai decis ca ea este femeia care-ti va fi alaturi la rau, caci la bine n-ai loc de oameni in jur…

Totusi, cand vine momentul logodnei? Cand cumparam un inel de logodna?

Ei bine, depinde. Fiecare simte lucrurile in felul lui, cert este c anu trebuie sa ne grabim. Graba strica treaba si orbeste de cele mai multe ori. stiti vorba, nu e de ajuns o viata ca sa cunosti o persoana… Asa ca nu am putea spune cu certitudine ca dupa o relatie de 1 an e musai sa vina un inel de logodna, nu? Cunoastem cu totii oameni care poate sunt impreuna de 7 ani si nu s-au logodit, cunoastem impreuna oameni care dupa o luna de relatie s-au casatorit.

Majoritatea esecurilor in casnicie implica incompatibiliatea intre el si ea… Implica graba sau interesul. Oamenii nu se cunosc suficient de bine, sunt caractere total incompatibile si greu de modelat. Se spune ca in dragoste, cei doi nu se iubesc niciodata la fel de mult iar cel ce iubeste mai mult are de suferit. Asa e viata facuta pana la urma, nu exista perfectiune si nici egalitate in adevaratul sens al cuvantului. Nu are cum sa existe egalitate atata timp cat oamenii au personalitate diferita, unica.

Momentul logodnei ramane o taina pe care fiecare o simte, nu o poate anticipa, nu o poate calcula dinainte. Oamenii sunt facuti sa traiasca in doi si momentul logodnei este inevitabil.

Alegerea unui inel de logodna

Daca ai facut totusi acest pas si vrei sa faci din doua drumuri unul singur, ai nevoie de un inel de logodna. Acesta va trebui sa corespunda cu personalitatea celei careia vrei sa il daruiesti, asa ca, inca o data, vedeti cat de mult conteaza cunoasterea partenerului si raltia de lunga durata.

Cele mai frumoase inele de logodna le gasiti bineinteles pe internet, pe e-ring.ro sau in alte magazine de specialitate. De ce va trimit pe internet? E simplu, preturile mai mici pentru acelasi produs cumparat de la o bijuterie din oras sunt un adevar incontestabil. Bineinteles, totul ramane la aprecierea celui care face “investitia”… Pe internet am vazut destul de multe site-uri care ofera modele unicate iar acest lucru spune destul de multe despre cererea celor care navigheaza… Se cere personalitate si acest lucru nu poate de cat sa bucure pe toata lumea. Alegerea inelului de logodna este intotdeuana o problema. disuctam despre cel mai important pas pe care il poti face in tinerete si nu numai. Din cest motiv, totul trebuie sa fie perfect, totul trebuie sa fie personalizat si cat mai unic. Un inel de logodna face istorie si e bine sa fie unul de calitate, capabil de incarcatura emotionala ce o va declansa la daruire.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.