SHARE

Americanii au alt stil de viata si alta mentalitate, din fericire pentru ei. Au avut parte de o revolutie tehnologica ce i-a avantajat si le-a permis sa isi creeze ceva avantaje pe un teren destul de intins “cucerit”, “descoperit”, si asa mai departe. Ei bine, acest teren destul de vast le-a permis sa isi consturiasca niste orase monstru si niste sosele de legatura de asemenea. Soselele si autostrazile americanilor sunt imense, cred ca putem fii cu totii de acord atunci cand spunem treaba asta.

Daca o sosea in Romania si in Europa sa zicem ca are 10m latime, la americani are dublu, motiv pentru care isi permit sa aiba niste camionane mai mari si mai confortabile. Bine, daca discutam despre confort, cred ca totul se rezuma la idenitificarea nevoilor soferului. La americani, distantele intre orase fiind mari, mai ales la canadieni, camioanele acestora sunt foarte spatioase, unele dintre ele sfidand ridicolul incluzand si veceu, dus, un pat serios, bucatari si asa mai departe. Ce sa mai, o garsoniera in toata regula.

Ei bine, in Europa, probabil se merge pe ideea ca gasesti popasuri la tot locul daca iti vine sa mergi la baie, daca vrei sa faci un dus, sa dormi si asa mai departe. Soselele de asemena sunt mult mai inguste de cat un Sua si Canada, asa ca nu prea favorizeaza lungimile extra in ceea ce priveste gabaritul. Si asa sunt reguli peste reguli.

Mi-ar place sa fiu sofer pe tir in SUA, in Europa in nici un caz. Nu vreau in Europa pentru ca s-a cam imputiti treaba. Romanii si-au cumparat un tir doua si le-au bagat pe la firmele serioase. Astfel ajungi sa ai patron roman, ceea ce nu doresc nimanui. Daca va incerca vreodata sa te pacaleasca cineva la salariu, cu siguranta acela va fi patron roman.

 

 

Articole Recomandate

De la buștean la scândură – așa se face reclama peste ocean În ziua de azi, tehnica de filmat a evoluat destul de mult. Există drone, există imagine de calitate, există camere ce pot fi atașate pe diferite corpuri și așa mai departe. Concluzia este clipul de m...
De-asta trenurile japoneze sunt cele mai sigure din lume Japonia cred că este cu cel puțin 100 de ani în fața Europei și SUA din punct de vedere al tehnologiei, a infrastructurii. După cum știm, în această țară se circulă foarte mult cu trenul, la viteze ma...
De ce se mănâncă românii între ei în străinătate? Cei care și-au făcut un rost în străinătate se plâng mereu de faptul că românii de prin jurul lor sunt foarte aroganți, foarte invidioși, ar face orice să-i sape și s-ar bucura nespus dacă ar avea par...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here