SHARE

Americanii au alt stil de viata si alta mentalitate, din fericire pentru ei. Au avut parte de o revolutie tehnologica ce i-a avantajat si le-a permis sa isi creeze ceva avantaje pe un teren destul de intins “cucerit”, “descoperit”, si asa mai departe. Ei bine, acest teren destul de vast le-a permis sa isi consturiasca niste orase monstru si niste sosele de legatura de asemenea. Soselele si autostrazile americanilor sunt imense, cred ca putem fii cu totii de acord atunci cand spunem treaba asta.

Daca o sosea in Romania si in Europa sa zicem ca are 10m latime, la americani are dublu, motiv pentru care isi permit sa aiba niste camionane mai mari si mai confortabile. Bine, daca discutam despre confort, cred ca totul se rezuma la idenitificarea nevoilor soferului. La americani, distantele intre orase fiind mari, mai ales la canadieni, camioanele acestora sunt foarte spatioase, unele dintre ele sfidand ridicolul incluzand si veceu, dus, un pat serios, bucatari si asa mai departe. Ce sa mai, o garsoniera in toata regula.

Ei bine, in Europa, probabil se merge pe ideea ca gasesti popasuri la tot locul daca iti vine sa mergi la baie, daca vrei sa faci un dus, sa dormi si asa mai departe. Soselele de asemena sunt mult mai inguste de cat un Sua si Canada, asa ca nu prea favorizeaza lungimile extra in ceea ce priveste gabaritul. Si asa sunt reguli peste reguli.

Mi-ar place sa fiu sofer pe tir in SUA, in Europa in nici un caz. Nu vreau in Europa pentru ca s-a cam imputiti treaba. Romanii si-au cumparat un tir doua si le-au bagat pe la firmele serioase. Astfel ajungi sa ai patron roman, ceea ce nu doresc nimanui. Daca va incerca vreodata sa te pacaleasca cineva la salariu, cu siguranta acela va fi patron roman.

 

 

Articole Recomandate

Documentarele din pușcăriile americane – foarte utile Am văzut recent câteva documentare cu pușcăriile americane de maximă securitate, cu oameni care au stat în spatele gratiilor zeci de ani apoi au fost eliberați. Mi s-au părut mai mult decât „educative...
Despre neseriozitatea operatorilor de telefonie mobilă Operatorii de telefonie mobilă sunt neserioși în România. Uneori nu intenționat, ci din cauza faptului că au angajați români, oameni miserupiști care nu-și fac niciodată treaba ca la carte. În clipul ...
Cam așa-i cu făloșii Despre Nelson Mondialu, care se dă mare baștan pe net dar care se duce și bagă în amanet că n-are bani de curier, am mai vorbit noi. Iată că acum pruncul său îi calcă pe urme, și-a luat ca orice co...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.