SHARE

Americanii au alt stil de viata si alta mentalitate, din fericire pentru ei. Au avut parte de o revolutie tehnologica ce i-a avantajat si le-a permis sa isi creeze ceva avantaje pe un teren destul de intins “cucerit”, “descoperit”, si asa mai departe. Ei bine, acest teren destul de vast le-a permis sa isi consturiasca niste orase monstru si niste sosele de legatura de asemenea. Soselele si autostrazile americanilor sunt imense, cred ca putem fii cu totii de acord atunci cand spunem treaba asta.

Daca o sosea in Romania si in Europa sa zicem ca are 10m latime, la americani are dublu, motiv pentru care isi permit sa aiba niste camionane mai mari si mai confortabile. Bine, daca discutam despre confort, cred ca totul se rezuma la idenitificarea nevoilor soferului. La americani, distantele intre orase fiind mari, mai ales la canadieni, camioanele acestora sunt foarte spatioase, unele dintre ele sfidand ridicolul incluzand si veceu, dus, un pat serios, bucatari si asa mai departe. Ce sa mai, o garsoniera in toata regula.

Ei bine, in Europa, probabil se merge pe ideea ca gasesti popasuri la tot locul daca iti vine sa mergi la baie, daca vrei sa faci un dus, sa dormi si asa mai departe. Soselele de asemena sunt mult mai inguste de cat un Sua si Canada, asa ca nu prea favorizeaza lungimile extra in ceea ce priveste gabaritul. Si asa sunt reguli peste reguli.

Mi-ar place sa fiu sofer pe tir in SUA, in Europa in nici un caz. Nu vreau in Europa pentru ca s-a cam imputiti treaba. Romanii si-au cumparat un tir doua si le-au bagat pe la firmele serioase. Astfel ajungi sa ai patron roman, ceea ce nu doresc nimanui. Daca va incerca vreodata sa te pacaleasca cineva la salariu, cu siguranta acela va fi patron roman.

 

 

Articole Recomandate

Marea Britanie ar fi o țară super dacă nu ar avea circulația pe invers De multe ori am încercat să înțeleg de ce naiba se circulă pe invers în Mare Britanie și cine este acel arhitect spart care a proiectat în antichitate orașele pe invers. Mai în glumă mai în serios, po...
Cel mai mult am urât rudele bârfitoare Știți voi despre care zic, despre rudele care pe tine personal nu te sună niciodată să te întrebe ce faci sau dacă ești bine, dar au grijă să se intereseze pe la apropiați despre activitățile pe care ...
Despre școală și țigani Foarte multă lume are o problemă cu țiganii în România. Uneori pe bună dreptate, alteori doar din cauza rasismului. În fine, nu despre asta vom discuta în cele ce urmează ci despre clipul lui Răzvan A...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here