Comediantii pot sa fie de doua feluri: buni si ridicoli, prosti cu alte cuvinte. Comedianti prosti am vazut peste tot, inclusiv in Romania. Stand-up comedy in Romania se bazeaza pe foarte putina inteligenta si pe foarte mult umor de psot gust – glume porcoase. Toata lumea rade cu gura pana la urechi cand aude o gluma porcoasa de parca acesta ar fi scopul final al omului in viata… Sa stea si sa auda asemena glume.

Mie imi place umorul de calitate, imi place sa aud o gluma inteligenta si o fluma frumoasa. Nu-mi plac chestiile porcoase pentru ca totusi, s-ar zice ca oamenii se trag din maimute, nu din porci. Sa respectam cu demnitate regnul animal, zic… CA si calitate, imi place DOD – Doru Octavian Dumitru si cam atat… Tamara generatie de comedianti care vin din spate se pierd in glume porcoase adaptate pentru un public nu prea inteligent.

Russel Peters va spune in clipul de mai jos o poveste exceptionala cu Louis Vuitton si gentile… Trebuie sa recunosc faptul ca nu am mai ras de mult atat de mult si de bine pana sa il descopar pe Russell… Comedia lui este atat de simpla, subtila si inteligenta. Nu jigneste pe nimeni (da, la noi e la moda in stand up comedy – gasesti pe unu in sala a carei moaca nu iti paci misto de el toata seara – iti bati joc de oamenii care au platit sa te vada cu alte cuvinte) si reuseste sa starneasca hohote de ras cu umor inteligent, de calitate.

Nu stiu cum sunt altii, nu imi plac oamenii prosti. Imi plac oamenii cu care poti discuta fara porcisme si fara glume de doi lei. Comedia lui Russell Peters este extraordinara si mi-am propus sa ii salvez intr-o lista speciala pe Youtube toate clipurile pe care le vad. Deocamdata am vazut vreo 10 si nu am gasiot 2 glume identice in ele nici macar drept aluzie…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.