Cu totii vedem clipurile cu mascatii, pusi pe treaba, spargand usi. Ei bine, in clipul din imagine mascatii se confrunta cu o mica problema: o usa care nu se lasa sparta nici cu dinamita. Se pare ca hotii sau cei care trebuia sa fie saltati de la acea adresa stiau din timp ce ii asteapta, asa ca au ramforsat usa intr-un hal fata de hal, ce nu a permis spargerea ei nici dupa 10 minute de ciocaneala clasica cu berbecul.

Este o situatie destul de amuzanta pentru ca nu vezi in fiecare zi asa ceva. Pur si simplu nu se asteapta nimeni la o asemenea interventie sa dea de o usa magarita in acest mod. Respect pentru cei care au facut treaba asta, altceva ce pot sa zic? :)) Despre mascati ce au spart usi nevinovate gresind adresa am tot auzit, asa ca ma bucur s avad cand au oleaca de ciocanit pe la usile care trebuie. As fi ras cu pofta daca usa pe care s-au caznit 13 minute sa o sparga sa nu corespunde cu adresa din planul de actiune.

Stau si ma gandesc cat s-au chinuit proprietarii sa ranforseze acea usa, sa o sudeze sau ce naiba i-au facut acolo… Este modul in care iti bati joc de Politia Romana cel mai indicat. Sa vezi dulapurile alea cum se chinuie cu berbecul fara succes cred ca iti da ceva satisfactie. Ghininul lor este ca si PtoTv-ul a fost de fata, ce cautau acolo nu stiu, insa norocul nostru … Altfel, va dat seama ca cei de la Politie nu ar fi dat niciodata publicitatii aceste imagini injositoare pentru ei: nu sunt in stare sa sparga o usa… Pai si in apartament daca ar fi fost cineva, in 13 minute cred ca avea vreme lejer sa ia un taxi pana la aeroport. Asa da, sa mai vedem si alte imagini penibile cu prostii din Politia Romana…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.