Pasiunea femeilor pentru shopping nu are limite si de multe ori le inteleg. Si mie imi place sa ma duc in oras sa caut ba una, ba alta… Parca shopping-ul te relaxeaza si te desprinde putin de cotidian. Evident, eu nu ma duc sa cumpar pantofi sau genti, insa am si eu destul pe lista atunci cand pornesc la o sedinta de shopping.

Femeile insa, au cu totul alta poveste legata de shopping. Faptul ca se va deschide un mall in Severin cred ca o sa le creeze noi orizonturi… Si asa au deosebita placere sa bantuie toata ziua prin Severin Shopping Center (Carrefour), asa ca un mall situat langa aceasta incinta cu siguranta o sa le ajute… sau nu?

Am observat ca desi aparent multe femei intra in buticurile din aceste centre comerciale pentru a cumpara un pantof sau o geanta, nu sunt atat de multe ca anul trecut. Nu stiu, cel putin mie unul asa mi se pare si cred ca stiu si motivul. Buticurile din oras au niste preturi destul de exagerate si multe fete s-au refugiat intr-o oarecare masura in online.

Internetul a devenit incet incet o sursa sigura de unde iti poti procura absolut orice: de la alimente pana la haine si electrocasnice, electronice. Pai daca stai putin sa te gandesti, ce rost mai are sa pierzi vremea in oras in cautare de genti atata timp cat poti cumpara cele mai frumoase genti de dama de pe lamia.ro?

Eu unul, cand vine vorba despre haine si electronice am renuntat la ideea de a mai cumpara din oras. Imi e mult mai simplu sa stau la calculator si sa caut ceea ce imi doresc. Nu mai consum nici motorina, nu mai pierd vremea nici bantuind intre magazine, caci stiti cum e… Niciodata nu gasesti modelul care-ti place pe masura ta. Magazinele din oras sunt destul de limitate din punct de vedere al stocurilor, atunci cand depinzi de un spatiu fizic limitat, nu poti sa il incarci cu absolut toate modelele si marimile. Pur si simplu te focusezi pe masurile si modelele cele mai cerute de clienti si cam atat. Pai cat chin trebuie sa indure cei slabi sau cei supraponderali? Ei niciodata nu gasesc haine pe masura… Ei bine, internetul ne salveaza in acest caz.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.