Desi statusem destul de mul timp pe bara, vreo 10 ani ca sa fiu mai precis, simteam nevoie de adrenalina din nou. Nu stiu cum sunt altii, insa mie imi place sa joc la pariuri sportive. Nu e vorba despre castig atat de mult cat despre sentimentul in sine. Imi place sa urmaresc fiecare meci in parte, imi place sa petrec timp documentandu-ma in legatura cu fiecare echipa pusa pe bilet.

Imi aduc aminte de vremurile cat eram la liceu, aveam vreo 2 prieteni si cand ne strangeam, petreceam cel putin 10 ore incercand sa punem un bilet la pariuri. Pariloto jucam pe atunci, caci nu aveam bani de mai mult. Acolo era 1 leu biletul si ne convenea. Unul dintre acesti prieteni statea in gazda si la fiecare final de saptamana cand ramanea in oras, mergeam la el sa facem biletul pentru weekend.

De foarte multe ori castigam, pentru ca aveam ambitie si colectam toate datele posibile si imposibile. Daca nu aveam internet pe atuci, cautam ziare vechi de maxim o luna din care incercam sa extragem toate informatiile posibile si imposibile: primul 11, accidentari, certuri sau scandaluri la echipe si asa mai departe. Foloseam tot ce aveam iar rezultatele se pare ca erau de partea noastra.

Astazi, ma gandeam serios sa ma apuc din nou de pariuri. Parca imi lipseste acel sentiment de bucurie in momentul in care castig un bilet, sau mai bine zis senzatia aceea pe care o ai cand se joaca ultimul meci de pe bilet ce te desparte de un castig. E mult mai rentabil in ziua de azi sa joci la pariuri sportive pentru ca ai aici biletul zilei. Au aparut tot felul de site-uri care te ajuta destul de mult atunci cand vine vorba de pronosticuri… Sa nu mai zic de faptul ca avem si interet peste tot, inclusiv pe telefonul mobil.

De mic copil mi-a placut fotbalul si am incercat e cat posibil sa ma “lipesc” de orice alta activitate ce avea legatura cu acest sport. Imi aduc aminte cu mare drag de jocurile pe calculator ce te puneau in postura de manager de echipa de fotbal. Nu cred ca o sa le pot uita niciodata, mi-au apropiat si mai mult de acest sport numit tipic: fotbal. Daca as avea timp cu siguranta le-as juca din nou intr-o forma mult avansata, care sa corespunda cu varsta bineinteles. Eh, or veni si zilele cu timp liber, deocamdata stau ascunse.

Indiferent ca jucati fotbal, ca va place fotbalul, ca jucati la pariuri sau va multumiti cu privitul meciurilor, acest sport va ramane sportul rege in Romania. De saptamana viitoare incep sa recuperez la capitolul informatie si sper sa reusesc sa ma pun in ton cu ultimele noutati, ca de la jumatatea lunii sa incep sa mai bag cate un bilet, cate doua pe saptamana cu sanse mari de castig. Ca doar oata lumea joaca la pariuri cu gandul sa castige, nimanui nu-i place sa piarda banii.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.