SHARE

Afacerea pe care o desfasori trebuie sa aiba un cadru legal temeinic, trebuie sa se incadreze in niste standarde. Este foarte important sa lucrezi cu o firma de contabilitate care te poate ajuta, nu doar sfatui. In ziua de azi, e din ce in ce mai dificil sa ajungi la un furnizor de servicii de calitate din pricina diversitatii, insa cu rabdarea treci si marea, nu? Trebuie sa incepi si sa cauti pana cand gassti in primul rand un partener de incredere, nu doar o firma de contabilitate.

De ce este asa de importanta contabilitatea? Ei bine, legislatia romana este si asa destul de ciudata, alambicoasa si plina de lacune. Codul Fiscal este departe de acea forma simpla si usor de inteles pe care o asteptam cu totii. Lucrul cu ANAF-ul iarasi, este un procedeu destul de simplu aparent, complicat practic. Ai nevoie de o firma contabilitate Bucuresti daca ai de gand sa traiesti linistit si impacat ca totul este in regula cu frima ta. E pacat sa lucrezi de dimineata pana noaptea incercand sa ridici o firma si sa te impormolesti in bilanturi contabile si alte aiureli la care nu ai cum sa te pricepi.

Din pacate, nu ne putem pricepe la toate. Chiar daca avem studii economice, trebuie sa lasam contabilitatea in seama celor cu adevarat priceputi si a celor care zi de zi lucreaza cu cifrele. E simplu sa spui ca te pricepi la economie dar nu reusesti sa ai o firma de nota 10. Calitatea nu vine din 10 picaturi, vine din 10 intreguri. Ai nevoie de o firma serioasa colaboratoare care sa-ti tina evidenta contabila, alfel te vei trezi cu tot cu stiinta ta de care e crezi capabil, cu multe probleme si necazuri. Repet, Romania nu este tara in care toate se desfasoara conform planului sau simplu.

Eu va recomand cea mai buna firma de contabilitate din Bucuresti, insa ramane decizia voastra daca va doriti profesionalism. E nevoie de mult mai mult de cat simple calcule pentru a avea o firma la zi din punct de vedere contabil.

Articole Recomandate

Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
VIDEO – 9 Sfaturi pentru un zâmbet perfect Cauți modalități noi de albire a dinților? Am descoperit 9 metode pe care le poți încerca acasă și care nu îți vor face deloc rău și nu îți vor provoca durere. Dacă aplici aceste sfaturi în mod regula...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here